Ήρθε και η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στο παιχνίδι της διαμόρφωσης ρόστερ ο  Παναθηναϊκός. Και περιπτώσεις όπως του Φεντερίκο Μακέντα δεν είχαν θέσει στην νέα ομάδα που χτίζει ο τεχνικός της ομάδας.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού αποτελεί πλέον παρελθόν, καθώς όταν ενημερώθηκε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του για φέτος, έψαξε και βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Είχε προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού αλλά η πιο δελεαστική οικονομικά πρόταση ήταν εκείνη της Άνκαραγκουτσού, η οποία έχει αποκτήσει και τον Τάσο Χατζηγιοβάννη από τον Παναθηναϊκό.

Ο Μακέντα αναχώρησε από την Αυστρία, όπου βρισκόταν με την αποστολή των «πράσινων» για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και πήγε στην Τουρκία να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Ήρθε και η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Φεντερίκο Μακέντα.

Ο Ιταλός επιθετικός αγωνίστηκε για μία τετραετία με τη φανέλα του Τριφυλλιού, από τον Σεπτέμβριο του 2018 όταν και εντάχθηκε στο σύλλογο. Κατέγραψε 116 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέτυχε 40 γκολ, επίδοση που τον κατατάσσει στην 6η θέση όλων των εποχών στους ξένους σκόρερ του Παναθηναϊκού.

Πέραν των αγωνιστικών επιδόσεων, ο Κίκο ξεχώρισε για το ήθος και την προσωπικότητά του. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για SuperLig

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν