Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι ξανά εδώ. Με το καλύτερο τρόπο ξεκινά το 2022 για τον Νορβηγό! Τα κατάφερε και βγήκες δυνατός!

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι ξανά εδώ. Με το καλύτερο τρόπο ξεκινά το 2022 για τον Νορβηγό! Τα κατάφερε και βγήκες δυνατός!

Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού τον Νοέμβρη είχε κάνει μια συγκλονιστική ανάρτηση όπου έγραφε. “Νιώθω ότι είναι ώρα να μάθετε τι πέρασα τους τελευταίους έντεκα μήνες. Αυτό, χωρίς αμφιβολία, ήταν η πιο δύσκολη στιγμή και η μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής μου από κάθε άποψη.”  “Το δεξιό μου μάτι ήταν βαριά τραυματισμένο και ήμουν τυφλός από εκεί μέχρι πρόσφατα, οπότε και κατάφερα να επανακτήσω την όρασή μου.”, είχε συμπληρώσει.

Πια όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Δύσκολες σίγουρα στιγμές, αλλά παρελθόν.

Το νέο του ποστάρισμα, μόνο χαμόγελα δημιουργεί. Επέστρεψε από την Αμερική στην Κωνσταντινούπολη, όπου είχε πάει για να κάνει επανέλεγχο της κατάστασής του.

Αισθάνομαι υπέροχα με το να είμαι πίσω», έγραψε ο δεξιός αμυντικός της Γαλατάσαραι. Μάλιστα, μοιράστηκε και τις πρώτες φωτογραφίες του από το γήπεδο, όπου φαίνεται να φοράει ειδικά γυαλιά.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Γαλατά ενημέρωσε για τη λίστα της, με την αλλαγή αυτή με τον Νορβηγό να αντικαθιστά τον Ντιάν ο οποίος τραυματίστηκε.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έκανε κανονικά προπονήσεις καταφέρνοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη του  Τόρεντ που έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για SuperLig

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γαλατάσαραϊ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ