Η Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα και Σιώπη πήρε τίτλο στην Τουρκία για πρώτη φορά μετά το 1984.

Πραγματική τρέλα επικρατεί στις τάξεις των φίλων της Τραμπζόνσπορ, μετά  τον αγώνα με την Αντάλιασπορ. που της έδωσε τον πρώτο τίτλο της. Όλη η Τραπεζούντα στο ποδι.

Η Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα και Σιώπη πήρε τίτλο στην Τουρκία για πρώτη φορά μετά το 1984. Και αυτό γιατί με το 2-2 κόντρα στην Αντάλιασπορ εντός έδρας κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στην Τουρκία. 

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Αντρέας Κορνέλιους με το 17ο τέρμα του στη σεζόν έκανε το 1-0, και με το… καλημέρα στο β΄ μέρος ο Εντάο έκανε την ισοφάριση.  Στο 62΄ ο Τοκόζ «τιμώρησε» την Αντάλιασπορ «γράφοντας» το 2-1, αλλά ξανά στο 80΄με τον Ράιτ, ισοφάρισε σε 2-2.

Αρχικά από λάθος οι φίλαθλοι μπήκαν πιστεύοντας ότι είχε τελειώσει ο αγώνας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έγινε χαμός. Τελικά με αρκετή καθυστέρηση βγήκαν και μετά από δέκα λεπτά έληξε ο αγώνας και άρχισε το μεγάλο πανηγύρι.

Ποιο συγκεκριμένα, οι φίλοι της ομάδας, αφού κατέκλυσαν τον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν τα πανηγύρια μαζί με τους παίχτες, μετά ξεχύθηκαν στους δρόμους για να πανηγυρίζουν τον πρώτο τίτλο τους από το 1984!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για SuperLig

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ