Επέστρεψαν και οι τελευταίοι διεθνείς.

Οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ντόμινικ Κοτάρσκι και Τιάγκο Ντάντας επέστρεψαν στο προπονητικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, μετά τις υποχρεώσεις τους με την εθνική ομάδα της χώρας τους.

Έτσι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί πλέον να τους υπολογίζει για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των φετινών πλέι οφ της Super League κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχθούν την «Ένωση», στην Τούμπα, στις 2 Απριλίου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, από την άλλη, είδε τον Τόμας Κεντζιόρα που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο να ακολουθεί θεραπεία.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και πάλι οι Ίβαν Νάσμπεργκ και Λευτέρης Λύρατζης, ενώ εκτός παραμένει και ο Γιάσμιν Κούρτιτς.

Όπως ενημέρωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ: «Οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ντόμινικ Κοτάρσκι και Τιάγκο Ντάντας ήταν οι τελευταίοι χρονικά διεθνείς που επέστρεψαν στη Νέα Μεσημβρία κι έτσι ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους για να καταστρώσει τα τελικά πλάνα του για το ντέρμπι Δικεφάλων την Κυριακή (02.04, 19.30) στην Τούμπα.

Και την Πέμπτη (30.03) η τακτική βρέθηκε στο προσκήνιο. Οι ποδοσφαιριστές μετά το απαραίτητο ζέσταμα και κάποια παιχνίδια κατοχής, δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στις μεταβάσεις και την ανάπτυξη, ενώ στο τελευταίο σκέλος έγινε και πρακτική εφαρμογή μέσα από οικογενειακό διπλό.

Οι Ίβαν Νάσμπεργκ και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Τόμας Κεντζιόρα έκανε θεραπεία και το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Την Παρασκευή (31.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι