Ενθουσιασμός στους φίλους του Άρη, αλλά και ενθουσιασμένος ο Ζερβινιό για την μεταγραφή του.

Τέλος η αναμονή του Ζερβινιό ο Άρης, αφού o ποδοσφαιριστής χθες, υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον Άρη, διάρκειας δύο ετών. Ο ποδοσφαιριστής μάλιστα ζήτησε και συγκεκριμένο αριθμό φανέλας. Με το 27, που είναι το αγαπημένο του να είναι ελεύθερο και να πηγαίνει, σε εκείνον.

Ενθουσιασμός στους φίλους του Άρη, αλλά και ενθουσιασμένος ο Ζερβινιό για την μεταγραφή του.

Όλα όσα δήλωσε το νέο μεγάλο απόκτημα του Άρη στο κανάλι της ομάδας.

“Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους του Άρη για το καλωσόρισμα. Ο Άρης είναι μια νέα σελίδα στην καριέρα μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δικούς μου ανθρώπους που με βοήθησαν, τον μάνατζερ μου αλλά και τον δικηγόρο μου μα περισσότερο τον πρόεδρο του Άρη ο οποίος έκανε μεγάλη προσπάθεια για να με φέρει στην ομάδα. Από την πρώτη στιγμή έδειξε πόσο πολύ με ήθελε και μ’ έπεισε να έρθω στον Άρη”

“Ήρθα στον Άρη γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Έχω υψηλό κίνητρο και μεγάλη φιλοδοξία. Θέλω να συνδέσω το όνομά μου με την ιστορία του Άρη και να κάνουμε κάτι καλό. Πέρυσι ήμουν στην Τουρκία, αντιμετώπισα έναν σοβαρό τραυματισμό αλλά δεν σημαίνει τίποτε γιατί τώρα είμαι καλά. Θέλω να δικαιώσω τους φίλους του Άρη, αλλά και τον πρόεδρο ο οποίος μου ανέλυσε το project της ομάδας.Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και θέλω να γράψω το όνομά μου στην ιστορία του Άρη, κατακτώντας έναν τίτλο”.

“Πήρα πληροφορίες από τον Μπακασέτα καθώς ήμασταν μαζί πέρυσι στην Τουρκία και μου είπε τα καλύτερα λόγια για το κλαμπ, για την ομάδα, τους φιλάθλους και την πόλη. Μίλησα με τον πρόεδρο ο οποίος μου εξήγησε πολλά όπως για την τρέλα των οπαδών. Θέλω να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη που μου έδειξε αλλά και στην αγάπη του κόσμου. Να ανταποδώσω. Ερχόμενος στη Θεσσαλονίκη δεν ήμουν χαμογελαστός γιατί προερχόμουν από ένα πραγματικά δύσκολο ταξίδι. Τώρα έχω μεγάλο κίνητρο στον Άρη”.

“Με τον Ιτούρμπε ήμασταν μαζί στη Ρόμα για έναν χρόνο περίπου, κάναμε καλά πράγματα εκεί κι ελπίζω να γίνει το ίδιο και στον Άρη. Μίλησα επίσης τόσο με τον Ντουκουρέ όσο και με τον Νταμπό με τους οποίους είμαστε φίλοι και μου έδωσαν αρκετά καλά στοιχεία”.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик