Ξεκίνησαν τα όργανα και ας δούμε τις πρώτες ανακοινώσεις.

Σας είχαμε πει ότι από την σημερινή ημέρα ξεκινάνε οι πολλες αλλαγές στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι όλη ημέρα στα Σπάτα, και οι επαφές πάνε και έρχονται. Όλο το οργανόγραμμά της ομάδας επί τάπητος.

Ξεκίνησαν τα όργανα και ας δούμε τις πρώτες ανακοινώσεις.

Στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Β’ θα επιστρέψει και θα βρίσκεται για τα επόμενα τουλάχιστον δύο χρόνια ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο έως το καλοκαίρι του 2024. Ο 48χρονος τεχνικός επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Β.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δήλωσε στο aekfc.gr:

“Είναι μεγάλη μου τιμή που θα συνεχίσω να υπηρετώ την ΑΕΚ. Με δουλειά, ήθος, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια προς τον κόσμο της, αλλά και προς όσα πρεσβεύει το έμβλημα της”.

Η ΑΕΚ έκανε γνωστό πως ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με το Νίκο Παναγιωτάρα ο οποίος ήταν στο σύλλογο από το 2014.

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Παναγιωτάρα, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του”.

Παρελθόν αποτελεί και ο γυμναστής της πρώτης ομάδας Παναγιώτης Βουλγαρης.

Τέλος στην ΑΕΚ αναμένεται να αναλάβει υπεύθυνος της Ακαδημίας, υπεύθυνος ανάπτυξης και του συνεργαζόμενου δικτύου ο Ηλίας Κυριακίδης.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ