Η παρουσία του Θεόδωρου Καρυπίδη στο Λονδίνο επισκιάζει σχεδόν τα πάντα στον Άρη. Αφού όλα περιστρέφονται γύρω από τα ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι το ταξίδι του ισχυρού άνδρα της ομάδας αφορούσε τον Φραν Μπρόρσον. Είναι πιθανό όμως να εμπλέκεται και η υπόθεση του επιθετικού. Στο Λονδίνο άλλωστε εδρεύει η Φούλαμ. Οπου […]

Η παρουσία του Θεόδωρου Καρυπίδη στο Λονδίνο επισκιάζει σχεδόν τα πάντα στον Άρη. Αφού όλα περιστρέφονται γύρω από τα ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι το ταξίδι του ισχυρού άνδρα της ομάδας αφορούσε τον Φραν Μπρόρσον. Είναι πιθανό όμως να εμπλέκεται και η υπόθεση του επιθετικού.

Στο Λονδίνο άλλωστε εδρεύει η Φούλαμ. Οπου ανήκει ο διακαής πόθος του Καρυπίδη. Δηλαδή ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Για τον οποίο σας είχαμε ενημερώσει μέσω του sports365.gr 

Η υπόθεση του δεν προχώρησε σε πρώτο στάδιο, αλλά απ ότι φαίνεται υπάρχει νέα επαφή τόσο με τον Γάλλο όσο και με τη Φούλαμ, η οποία είναι πιο διαλλακτική στο θέμα των χρημάτων και την καταβολή τους, σε αντίθεση με το προηγούμενο διάστημα.

Το θέμα του φορ όμως δεν τελειώνει στον Καμαρά. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ακόμη έναν επιθετικό που συνδέεται με την Αγγλία. Και είναι πιθανό ο Καρυπίδης να πήγε στο Λονδίνο και για αυτόν. Μία περίπτωση για την οποία οι πληροφορίες λένε ότι επίσης κοστίζει και είναι αρκετά καλή με αγωνιστικά κριτήρια.

Σε κάθε περίπτωση ο ηγέτης των “κιτρινόμαυρων” δείχνει τη διάθεσή του να τελειώσει άμεσα το θέμα του επιθετικού και δεν αποκλείονται οι εξελίξεις μέσα στις επόμενες ώρες.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ