Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε φέτος μόνο τηλεοπτικά λόγω των μέτρων προστασίας για τη μη εξάπλωση του Covid 19 και ο Σύνδεσμος βράβευσε τόσο τους καλύτερους της σεζόν 2019/20, όσο και εκείνους που ξεχώρισαν για την προσφορά και το ήθος τους, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής για την περυσινή περίοδο αναδείχτηκε ο Κώστας Τσιμίκας, […]

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε φέτος μόνο τηλεοπτικά λόγω των μέτρων προστασίας για τη μη εξάπλωση του Covid 19 και ο Σύνδεσμος βράβευσε τόσο τους καλύτερους της σεζόν 2019/20, όσο και εκείνους που ξεχώρισαν για την προσφορά και το ήθος τους, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής για την περυσινή περίοδο αναδείχτηκε ο Κώστας Τσιμίκας, η παρουσία του οποίου του έδωσε τη μεταγραφή στη Λίβερπουλ. Συνυποψήφιοι ήταν οι Μάνταλος (ΑΕΚ) και Γιαννούλης (ΠΑΟΚ).

Το βραβείο για τον καλύτερο νέο ποδοσφαιριστή πήρε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης (Πανιώνιος), κερδίζοντας στην… κούρσα τους Τζόλη (ΠΑΟΚ) και Λιάβα (Παναιτωλικός).

Κορυφαίος τερματοφύλακας της Super League για τη σεζόν 2019-20 αναδείχτηκε ο πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό Ζοσέ Σα, αφήνοντας πίσω τους Διούδη (Παναθηναϊκός) και Μπάρκα (ΑΕΚ).

Ο περυσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ήταν ο καλύτερος ξένος του πρωταθλήματος, ενώ υποψήφιοι ήταν επίσης Λιβάγια (ΑΕΚ) και Βαλμπουενά (Ολυμπιακός).

Ισοψηφία υπήρξε για τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή του εξωτερικού, με τους Μπακασέτα (Αλάνιασπορ) και Φούντα (Ραπίντ Βιέννης) να… μοιράζονται το βραβείο, αφήνοντας τρίτο τον Κώστα Μανωλά (Νάπολι).

Κορυφαίος διαιτητής αναδείχτηκε ο Σιδηρόπουλος, ενώ συνυποψήφιοι ήταν οι Παπαπέτρου και Τζήλος.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Από τον ΠΣΑΠ βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο επειδή σταμάτησαν τη θητεία τους το περσινό καλοκαίρι την καριέρα τους οι Βασίλης Τοροσίδης, Αλέξανδρο Τζόλης, Γιάννης Μανιάτης, Παναγιώτης Κονέ και Στέλιος Μαλεζάς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα