Στον Άρη προετοιμάζονται ήδη για την επιστροφή στη δράση. Στο σημερινό παιχνίδι, στο Κλεάνθης Βικελίδης, απέναντι στον Πανσερραϊκό. ο νεοαποκτηθείς, Νέβεν Τζούρασεκ μίλησε για την αναμέτρηση και τον ρόλο του στην ομάδα. Καθώς και για τους στόχους της σεζόν. Ο Κροάτης μίλησε στη Nova κάνοντας έναν θετικό απολογισμό για το διάστημα της διακοπής. Αναφερόμενος φυσικά και […]

Στον Άρη προετοιμάζονται ήδη για την επιστροφή στη δράση. Στο σημερινό παιχνίδι, στο Κλεάνθης Βικελίδης, απέναντι στον Πανσερραϊκό.

ο νεοαποκτηθείς, Νέβεν Τζούρασεκ μίλησε για την αναμέτρηση και τον ρόλο του στην ομάδα. Καθώς και για τους στόχους της σεζόν.

Ο Κροάτης μίλησε στη Nova κάνοντας έναν θετικό απολογισμό για το διάστημα της διακοπής. Αναφερόμενος φυσικά και στην αποψινή αναμέτρηση (21/10) με τον Πανσερραϊκό.

Αρχικά, ερωτώμενος για το αν και πόσο βοήθησε τον ΑΡΗ το μεγάλο διάστημα της διακοπής, απάντησε:

“Ήταν μεγάλη η διακοπή, τρεις εβδομάδες χωρίς επίσημο παιχνίδι, κι αυτό το διάστημα δουλέψαμε όλοι μαζί καλά. Κάναμε πολλές και καλές προπονήσεις. Δεθήκαμε ακόμη πιο πολύ ως ομάδα και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό”.

Σχετικά με τον ίδιο και αν έχει ξεπεράσει στον απόλυτο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ήταν σαφής:

“Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα στη μέση. Τις τελευταίες δέκα ημέρες, όμως, προπονούμαι κανονικά με την ομάδα. Είμαι καλά και είμαι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό”.

Ερωτώμενος για τον Πανσερραϊκό και την εικόνα που έχουν οι “κίτρινοι” από τον σημερινό τους αντίπαλο, είπε, βάζοντας στη συζήτηση το έξτρα κίνητρο που έχουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για νίκη σε αυτή την αναμέτρηση:

“Γνωρίζουμε τον Πανσερραϊκό, τον έχουμε μελετήσει με τον προπονητή μας. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Όπως είδαμε στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε πριν τη διακοπή, δεν υπάρχει κανένα εύκολο στο πρωτάθλημα. Ο Πανσερραϊκός είναι δυνατός, πιέζει πολύ, παίζει επιθετικά, οπότε θα έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας το ματς, αλλά, αν θέλουμε να φέρουμε ξανά τον κόσμο στο πλευρό μας, πρέπει να νικήσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας, μετά την αλλαγή που έγινε, οπότε η νίκη είναι μονόδρομος”.

Όσο για την αλλαγή της έδρας, αν αυτό αποτελεί πλεονέκτημα για τον Άρη, και το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φτάσει στους τρεις βαθμούς, τόνισε: “Πιστεύω ότι είναι πλεονέκτημα ότι παίζουμε στην έδρα μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα, να έχουμε μεγάλη ένταση και να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, σε σχέση με προηγούμενους αγώνες, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, για να φτάσουμε στη νίκη. Πρέπει να δείξουμε ότι θέλουμε τη νίκη περισσότερο από τον αντίπαλο, για να φτάσουμε σε αυτή”.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ