Τζαβέλλας: «Περήφανος για την ΑΕΚ, πολλά μπράβο στον Γαλανόπουλο»

Τζαβέλλας: «Περήφανος για την ΑΕΚ, πολλά μπράβο στον Γαλανόπουλο»Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των φετινών πλέι οφ της Super League.

Οι δύο ομάδες, πριν από το ντέρμπι, ισοβαθμούσαν στην κορυφή της κατάταξης κι ήθελαν τη νίκη για να πάρουν προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, δεν είχαμε νικητή, καθώς κόλλησαν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0), αποτέλεσμα που ευνοεί τους «πράσινους», οι οποίοι κρατούν πλέον την τύχη στα χέρια τους.

Έντονα έζησε ο Γιώργος Τζαβέλλας το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όντας σχεδόν συνέχεια όρθιος δίπλα στον Ματίας Αλμέιδα. Με ανάρτησή του στο Instagram δήλωσε περήφανος για την ομάδα, ενώ αποθέωσε τον Κώστα Γαλανόπουλο.

Ο Έλληνας μέσος κλήθηκε να αγωνιστεί βασικός μετά από πολύ καιρό, λόγω των προβλημάτων με την ίωση που αντιμετώπισαν οι συμπαίκτες του. Μάλιστα, φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, έχοντας πολύ καλή απόδοση.

Ο Τζαβέλλας του έδωσε συγχαρητήρια, μιας και ο Γαλανόπουλος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς και δείχνει πια πως μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ΑΕΚ.

«Περήφανος για την ομάδα. Κώστα Γαλανόπουλε, πέρασες πολλά. Σου αξίζουν όλα τα μπράβο», ανέφερε ο έμπειρος αμυντικός.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ