Tσιγγάρας: «Στόχος του ΠΑΟΚ είναι πάντοτε το ντάμπλ!»

ωΟ Χάρης Τσιγγάρας μίλησε για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπεϊτάρ και τα σημεία που πρέπει να εστιάσει ο Δικέφαλος για να πάρει σκορ πρόκρισης.

Όσα είπε στη συνέντευξη τύπου της Τούμπας:

Αν του δημιουργεί πίεση το γεγονός ότι επέστρεψε από τον δανεισμό και μπαίνει κατευθείαν στα… βαθιά: «Δε νιώθω καμία πίεση, πήρα θετικά πράγματα από τον δανεισμό στην Τουλούζ. Νιώθω καλά μετά τον τραυματισμό μου, κοιτάμε το μέλλον και νομίζω πως όλα θα πάνε καλά».

Αν το γεγονός πως πλέον δεν μετρά το εκτός έδρας γκολ αλλάζει τον τρόπο σκέψης της γηπεδούχου ομάδας: «Σίγουρα είναι μεγάλη προτεραιότητα για εμάς να μη δεχτούμε γκολ, το γήπεδο μας βοηθά περισσότερο σε αυτό αλλά και γενικότερα στην παρουσία μας, αλλά το σημαντικό είναι το πως θα παρουσιαστούμε εμείς».

Αν το περσινό πάθημα έγινε… μάθημα με την Λέφσκι και το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: «Ήταν ένα ατυχές γεγονός, όπως δείξαμε και πριν δύο χρόνια αν είμαστε αυτοί που μπορούμε, επιδιώκουμε να πάμε μακριά. Είμαστε έτοιμοι και σε πολύ καλή κατάσταση».

Η ανάγνωση της ομάδας για τον αντίπαλο: «Έχουμε δει πράγματα για την Μπεϊτάρ. Στο τελευταίο παιχνίδι έπαιξαν αμυντικά, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας καθώς θα έχουμε τη μπάλα στην κατοχή μας».

Με ποιο σκορ είναι ικανοποιημένος: «Όποιο θετικό σκορ και να έρθει θα είμαι ικανοποιημένος, το ιδανικό είναι να μη δεχθούμε γκολ».

Οι στόχοι του μετά την επιστροφή του: «Στόχος του ΠΑΟΚ είναι πάντα το ντάμπλ, οπότε οι φιλοδοξίες μου συνάδουν με της ομάδας».

Για την συνεργασία με τον Σβαμπ: «Σίγουρα υπάρχει εξέλιξη και στους δύο, ειδικά σε εμένα, σε σχέση με πριν δύο χρόνια που συνυπήρξαμε ξανά. Όσο προπονείσαι και παίζεις με τον άλλον υπάρχει περισσότερη χημεία, με τον Στέφαν τα βρίσκουμε και εκτός γηπέδου, είμαστε φίλοι και έχουμε συχνή επικοινωνία!».

Πόσο του έλειψε η Τούμπα: «Η Τούμπα είναι το σπίτι μου, εδώ μεγάλωσα και είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ