Φενέρμπαχτσε και Τραμπζονσπόρ εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Το ενδιαφέρον τουρκικών ομάδων έχει συγκεντρώσει ο Γιώργος Μασούρας, καθώς τον θέλουν τόσο η Φενέρμπαχτσε όσο και η Τραμπζονσπόρ.

Το συγκρότημα της Κωνσταντινούπολης, μάλιστα, θα ήθελε να αποκτήσει άμεσα τον 27χρονο εξτρέμ του Ολυμπιακού, προκειμένου να τον έχει στη διάθεσή του στα προκριματικά του UEFA Champions League.

Οι πληροφορίες λένε πως έχει ήδη καταθέσει πρόταση, με τους Πειραιώτες όμως να μην την έχουν αποδεχθεί, μέχρι στιγμής. Είναι, άλλωστε, κοντά στα 5.000.000 ευρώ.

Οι «ερυθρόλευκοι», για να παραχωρήσουν τον παίκτη, ζητούν περί τα οκτώ εκατ. ευρώ, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας από την Τραπεζούντα, Αχμέτ Αγάογλου.

«Προφανώς θέλουμε να πάρουμε τον ακραίο επιθετικό, Γιώργο Μασούρα, από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Έχουμε ήδη παρουσιάσει την πρότασή μας, αλλά ο Ολυμπιακός ζητάει το ποσό των οκτώ εκατ. ευρώ κι αυτά είναι πολλά για εμάς», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Τραμπζονσπόρ.

Δεν το βάζει κάτω, πάντως, καθώς όπως πρόσθεσε: «Αλλά δεν διακόπτουμε τις επαφές μας. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες και τις διαπραγματεύσεις».

Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το 2024, με την ελληνική ομάδα να μη δείχνει διατεθειμένη να παραχωρήσει έτσι εύκολα ένα βασικό γρανάζι της «μηχανής» της.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για SuperLig

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Φενερμπαχτσέ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ