Πολύ υψηλότερη η προσφορά των πράσινων που αποκτούν το πάνω χέρι για την μεταγραφή.

Ο Μπλάνκο είναι μια δύσκολη μεταγραφή, αλλά αξίζει τον κόπο και το χρήμα που έχουν σκοπό να ρίξουν οι πράσινοι για να τον αποκτήσουν.

Η πιο ενεργή εμπλοκή της Μπόκα Τζούνιορς, αλλά και το πριμ υπογραφής που αξιώνουν οι μάνατζερ του Αργεντινού μέσου, την έκαναν πιο δύσκολη.

Αλλά ο Αλαφούζος είναι διατεθειμένος να το πάει μέχρι τέλους και παίζει τα ρέστα του για την υπογραφή του 27χρονου δημιουργικού χαφ.

Ο Μπλάνκο μένει ελεύθερος στο τέλος Ιουνίου από την Ιντεπεντιέντε, αφού δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο και της Μπόκα Τζούνιορς (έχοντας δεχθεί προσφορά από τον θρυλικό  Ρικέλμε). Επίσης ένα ακόμα εμπόδιο είναι τα ποσοστά που έχουν και οι εκπρόσωποι του.

Οι τελευταίες πληροφορίες  μας λένε πως ο Παναθηναϊκός προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 2.5 εκατ. ευρώ για τα τρία χρόνια του συμβολαίου του παίκτη, όσο και για το μπόνους υπογραφής.

Πολύ υψηλότερη η προσφορά των πράσινων που αποκτούν το πάνω χέρι για την μεταγραφή.

Επειδή είναι αρκετοί οι εμπλεκόμενοι, κάτι που συνηθίζεται στην Λατινική Αμερική λογικά θα καθυστερήσει τις τελικές αποφάσεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ