Έπειτα από  το φιλικό ματς στο Βεργκλ της Αυστρίας που τον έστειλε με τον πολύ βαρύ τραυματισμό, έχουν περάσει 215 ημέρες.

Η ώρα της επιστροφής του Κώστα Φορτούνη στη δράση δεν αργεί. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη με τις οδηγίες του Χρήστου Μουρίκη και μετράει ώρες, μέρες, εβδομάδες…για να αγωνιστεί και πάλι με τη φανέλα των Ερυθρολεύκων.

Έπειτα από  το φιλικό ματς στο Βεργκλ της Αυστρίας που τον έστειλε με τον πολύ βαρύ τραυματισμό, έχουν περάσει 215 ημέρες.

Στον προηγούμενο πολύ σοβαρό τραυματισμό του, είχε επιστρέφει στον αγώνα Κυπέλλου με την Καλαμάτα και αγωνίστηκε για 37 λεπτά.

Μετά από 6,5 μήνες ο Έλληνας μεσοεπιθετικός προπονήθηκε σε φουλ εντάσεις. Μετά και την ρήξη χιαστού στο φιλικό με την Βόλφσμπεργκερ.

Ο Φορτούνης ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης με τους συμπαίκτες του και έκανε και το εξτρά πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Όπως όλα δείχνουν, στα μέσα Φεβρουαρίου θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί και δώσει λύσεις στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Αλλά έχουμε και ακόμα πιο θετικές εξελίξεις για τον Έλληνα διεθνή.

Την Κυριακή θα κάνει το πρώτο τεστ στο γήπεδο πλέον στον αγώνα του Ολυμπιακού Β εναντίον της Νίκης Βόλου στου Ρέντη.

Κάτι αντίστοιχο με ποδοσφαιριστές ΄’επειτα από μεγάλο τραυματισμό να κάνουν την επανεμφάνιση τους με ομάδες Β όπως οι Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ, και  με τον Σένκεφελντ στον Παναθηναϊκό. 

Μέσα από τους αγώνες της ομάδας του Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Φορτούνης θα προσπαθήσει να αυξάνει την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Να γράφει συνεχώς περισσότερο χρόνο συμμετοχής , μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό στάδιο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ