Τα πράγματα στον ΠΑΟΚ πάνε από το κακό στο χειρότερο. Η Τούμπα βράζει και ονόματα όπως του Βλάνταν Ίβιτς… λησμονούνται. Είναι αλήθεια πω ο δικέφαλος δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το κόλπο του πρωταθλήματος. Συν τοις άλλοις και στο κύπελλο υπάρχουν προβληματα. Καθώς και στην Ευρώπη. Από όπου και να το πιάσει κανείς η χρονιά […]

Τα πράγματα στον ΠΑΟΚ πάνε από το κακό στο χειρότερο. Η Τούμπα βράζει και ονόματα όπως του Βλάνταν Ίβιτς… λησμονούνται.

Είναι αλήθεια πω ο δικέφαλος δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το κόλπο του πρωταθλήματος. Συν τοις άλλοις και στο κύπελλο υπάρχουν προβληματα. Καθώς και στην Ευρώπη.

Από όπου και να το πιάσει κανείς η χρονιά “βρωμάει” αποτυχία.

Από το καλοκαίρι οι κινήσεις που έγιναν δεν έβαλαν την ομάδα σε ράγες τίτλου. Κάθε άλλο. Οι κινήσεις ήταν απογοητευτικές και κάθε σκέψη έμιαζε λάθος.

Η στήριξη πάντως στον προπονητή συνεχίζονταν. Καθώς στο παρελθόν έχει αποδείξει πως μπορεί να φτιάξει μυθικές πορείες με απλά υλικά.

Ο Ιβάν Σαββίδης εξάντλησε την υπομονή του με τον Ραζβάν. Φαίνεται όμως πως ήρθε ώρα για αλλαγές.

Όχι μόνο στο θέμα προπονητή, ,αλλά και σε αυτό των παικτών. Φαίνεται πως ήδη, από τώρα, οι “ασπρόμαυροι” κοιτάζουν το επόμενο 3ετές πλάνο, για να επιστρέψει η ομάδα σε επιτυχίες. Αυτό προυποθέτει προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. 12 παίκτες βρίσκονται υπ ατμόν.

Από την άλλη,  ένα πουλάκι μας σφύριξε  πως πάνω από την Τούμπα πλανάται ένα “φάντασμα” – όνομα του παρελθόντος.

Εκείνο του Βλάνταν Ίβιτς!

Ο 44χρονος εργάστηκε στη Μακάμπι από τον Ιούνιο του 2018 μέχρι τον Ιούλιο του 2020 και σε 91 παιχνίδια είχε απολογισμό 61 νίκες, 22 ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Ακολούθησε η θητεία του στη Γουότφορντ, με την οποία σε 22 παιχνίδια μέτρησε 10 νίκες, επτά ισοπαλίες και πέντε ήττες. Έκτοτε …ψάχνεται!

Χωρίς όμως να δείχνει να βιάζεται!

Μάλιστα, και εδώ θέλουμε την προσοχή σας, ο Τζακ Αγγελίδης, πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ και νυν διευθύνων σύμβουλος της ισραηλινής ομάδας, έκανε πρόταση στον Σέρβο ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για 1,5 χρόνο. Την οποία ο τελευταίος και απέρριψε.

Είναι δυνατόν; Μήπως κάτι άλλο παίζονταν;Μήπως ο Βλάνταν ήξερε και …περίμενε;

Ο γλυκός καρπός της επιστροφής, με προοπτικές Σαββίδη και επιτυχιών είναι μεγαλύτερος από κάτι άμεσο.

Λέτε να ετοιμάζεται το μεγάλο μπαμ που θα ταράξει την Superleague;

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ