Μία μεταγραφή που πέρασε στα χαμηλά για πολλούς, αφού η υπομονή δεν είναι μια από τις αρετές της Ελληνικής κοινωνίας. Αλλά σύμφωνα με αυτούς που γνωρίζουν την υπόθεση, μπορεί να  εξελιχθεί σε χρυσορυχείο για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πέδρο Μάρτινς ανακοίνωσε στα τέλη του καλοκαιριού την απόκτηση του Ετιέν Γιουτέ Κινκουέ. Ο οποίος έβαλε […]

Μία μεταγραφή που πέρασε στα χαμηλά για πολλούς, αφού η υπομονή δεν είναι μια από τις αρετές της Ελληνικής κοινωνίας. Αλλά σύμφωνα με αυτούς που γνωρίζουν την υπόθεση, μπορεί να  εξελιχθεί σε χρυσορυχείο για τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Πέδρο Μάρτινς ανακοίνωσε στα τέλη του καλοκαιριού την απόκτηση του Ετιέν Γιουτέ Κινκουέ. Ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους έως το 2025.

Ο Κινκουέ, ύψους 1,95 αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, ενώ ανήκε στην Ίντερ.

Οι νερατζούρι τον είχαν αποκτήσει απ’ την Τρουά το καλοκαίρι του 2019, ενώ μάλιστα είχε δαπανήσει γι’ αυτόν. Το ποσό των 400 χιλιάδων ευρώ. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έχει γράψει και τέσσερις συμμετοχές με τη Γαλλία Κ19.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με τρομερά προσόντα.

Σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Έχει καλές προδιαγραφές για να γίνει παίκτης υψηλού επιπέδου (για αυτό κράτησε και ποσοστό μεταπώλησης η Ίντερ). Και παρότι έχει συγκεκριμένα μειονεκτήματα. Οπως είναι η απειρία. Εχει τρομερή ποιότητα στο παιχνίδι του και είναι πολύ δυνατός και γρήγορος.

Ένα παιδί δηλαδή που ήρθε χωρίς να έχει κάνει καριέρα και μέσα σε λίγα χρόνια. Οι προπονητές του και οι αναλυτές των ταλέντων κάνουν λόγο για έναν ποδοσφαιριστή με τρομρές δυνατότητες. Ένας παίκτης που αν δουλευτεί σωστά και πάρει ευκαιρίες είναι για μεγάλη καριέρα. Αρκεί να έχει το μυαλό του στο…γήπεδο! Και όχι αλλού! Και από εκεί και πέρα ίσως να ξεπεράσει σε αξία παίκτες όπως ο Καμαρά. Μιλάμε δηλαδή για μία αξία παίκτη που ίσως ξεπεράσει και τα  10 εκατομμύρια ευρώ.

Η ενεργοποίηση του νεαρού αμυντικού μπορεί να προσφέρει πολύ σημαντικές λύσεις στον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μάρτινς περιμένει την έναρξη της Superleague 2 για να τσεκάρει τον μικρό. Ο οποίος θα φανεί χρήσιμος ειδικά στις αρχές του νέου έτους, αφού εκείνη την περίοδο ο Σισέ αναμένεται να απουσιάσει λόγω του Κόπα Άφρικα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ