Μέχρι χθες το βράδυ το κλίμα δεν ήταν υπέρ του Άκη Μάντζιου. Οι υπάρχουσες συνθήκες διαμόρφωναν μία κρίσιμη καμπή στη σεζόν Μάντζιου – Άρη. Το  ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν ένας τελικός, στη σκιά της κακής εκκίνησης των «κιτρινόμαυρων» στη σεζόν και σε εκείνη του -6, μεγαλώνοντας το «πρέπει» της νίκης για το σύνολο του […]

Μέχρι χθες το βράδυ το κλίμα δεν ήταν υπέρ του Άκη Μάντζιου. Οι υπάρχουσες συνθήκες διαμόρφωναν μία κρίσιμη καμπή στη σεζόν Μάντζιου – Άρη.

Το  ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν ένας τελικός, στη σκιά της κακής εκκίνησης των «κιτρινόμαυρων» στη σεζόν και σε εκείνη του -6, μεγαλώνοντας το «πρέπει» της νίκης για το σύνολο του Άκη Μάντζιου.

Ο Άρης έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο και ήταν υποχρεωμένος να βγάλει αντίδραση. Πρώτα με μία νίκη, που θα έφερνε  μία ηρεμία στο εσωτερικό του, και υπό προϋποθέσεις μία καλή εμφάνιση που τελικώς δεν ήρθε.

Η γκρίνια παραμένει στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο. Όμως, για την ώρα, ο Άκης Μάντζιος δείχνει ανακουφισμένος. Ένα μεγάλο ΟΥΦ βγήκε από μέσα του, με το σφύριγμα της λήξης.

Διαβάσατε πρόσφατα για την κρούση σε Μαρίνο Ουζουνίδη από το sports365.gr. Δεν ήταν επίσης τυχαία και η παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη στην Θεσσαλονίκη.

Η πίεση θα συνεχιστεί. Όμως για την ώρα… ο Άκης Μάντζιος μένει στην άκρη του πάγκου. Και σχεδιάζει το επόμενο του εισιτήριο παραμονής.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ