Τι εξόργισε τους οπαδούς του Άρη και ο πρωτότυπος τρόπος που αντέδρασαν.

Με τους οπαδούς του Άρη τα έβαλε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος υποστηρίζει τώρα πως δέχθηκε ως… αντίποινα διαδικτυακή επίθεση.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος και δήμαρχος της πόλης μίλησε προσβλητικά για τους οπαδούς των Θεσσαλονικιών, αποκαλώντας τους μεταξύ άλλων «σκουλήκια».

Σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Για αυτό και τα αποβράσματα αυτά (δεν είναι τυχαίο που τους αποκαλούν σκουλήκια), γνωστοί “βρομιάρηδες” κάθε είδους, ας σκεφτούν πριν επισκεφτούν, όπως απειλητικά αναφέρουν, τον πανέμορφο Τσουγκριά με τα υπέροχα πεντακάθαρα νερά, και να κάνουν πρώτα ένα μπάνιο να ξεβρομίσουν για να μην βρομίσουν και τη θάλασσα.

Καλό είναι να πάρουν μπρατσάκια γιατί αν θελήσουν να υλοποιήσουν τις εκβιαστικές απειλές τους θα κάνουν μπάνιο και τα νερά είναι βαθιά».

Οι «κίτρινοι», όπως υποστηρίζει ο 63χρονος, αντέδρασαν με έναν, αν μη τι άλλο, πρωτότυπο τρόπο.

Μπήκαν στις σελίδες με τις κριτικές του μαγαζιού του «La Isla Beach Bar, στον Τσουγκριά της Σκιάθου, και του έδωσαν αρνητικές κριτικές.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κατρακυλήσει στη βαθμολογία και να έχει πλέον μία από τις χαμηλότερες σε ολόκληρο το νησί, γεγονός που αποτρέπει τους τουρίστες από το να το προτιμήσουν.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик