Ο Κώστας Μήτρογλου έκανε καταγγελία λύσης της συνεργασίας του με τον Άρη.

Ο Κώστας Μήτρογλου έκανε καταγγελία λύσης της συνεργασίας του με τον Άρη. Ο Έλληνας επιθετικός κατήγγειλε τη σύμβασή του με τους «κίτρινους» για οικονομικούς λόγους. Όπως αντιλαμβάνεστε θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τους Θεσσαλονικείς.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν φθάσει στα άκρα και όπως όλα δείχνουν θα λύσουν τις διαφορές του στα δικαστήρια. Η τελευταία φορά που ο Κώστας Μήτρογλου αγωνίστηκε με την φανέλα του Άρη ήταν στις 22 Ιουλίου 2021, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αστάνα στο Καζακστάν. Από εκεί και μετά ο 34χρονος επιθετικός  σταμάτησε να υπολογίζεται από τους “κίτρινους”. Βέβαια σε αυτό το διάστημα είχαν μεσολαβήσει και κάποιοι τραυματισμοί.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Άρης κατηγορεί τον Κώστα Μήτρογλου για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Επίσης, οι «κίτρινη» ΠΑΕ υποστηρίζει πως ο ‘Ελληνας φορ επέστρεψε υπέρβαρος μετά από άδεια που είχε ζητήσει για να εξεταστεί από δικό του γιατρό.

Πλέον έχουμε εξελίξεις και το θέμα δεν χωράει περεταίρω αναβολών. Την Δευτέρα (4/4) θα κουβεντιάσουν  στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της Ομοσπονδίας, σχετικά με την προσφυγή του Κώστα Μήτρογλου, κατά της ΠΑΕ Άρης και αναμένεται να ξέρουμε το τι θα συμβεί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ