Εδώ και λίγες ώρες η Ιντεπεντιέντε έχει νέο πρόεδρο, ο οποίος φαίνεται πως ονειρεύεται πράγματα τα οποία δεν μπορούν να γίνουν.

Εδώ και λίγες ώρες η Ιντεπεντιέντε έχει νέο πρόεδρο, ο οποίος φαίνεται πως ονειρεύεται πράγματα τα οποία δεν μπορούν να γίνουν.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Αργεντινής έχει βάλει στο μυαλό της πως μπορεί να κάνει δικό της τον Ματίας Αλμέιδα.

Χωρίς να νοιάζονται για το συμβόλαιο του Αργεντινού με την ομάδα της ΑΕΚ. Ο νέος πρόεδρος σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας σκέφτεται δύο υποψηφίους για την θέση του προπονητή καθώς ο Φαλτσιόνι δεν είναι και πολύ ασφαλής στη θέση του προπονητή.

Ένα από αυτά τα ονόματα είναι ο Ματίας Αλμέιδα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι άνθρωποι της Ιντεπεντιέντε έχουν καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσουν.

Φυσικά αυτό που περιγράψαμε είναι μία κατάσταση η οποία απέχει πολύ από την πραγματικότητα, καθώς ο Αλμέιδα είναι πολύ ικανοποιημένος από τα πράγματα στην αεκ, και δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο αποχώρησης του από την ομάδα. Μάλλον εκεί στην Αργεντινή κοιμούνται και ονειρεύονται. Εκτός αν υπάρχει κάτι που δεν το γνωρίζουμε εμείς και αποκαλυφθεί στη συνέχεια, αφήνουμε πάντα ένα ενδεχόμενο ανοικτό.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ