Οι Πορτογάλοι φέρνουν στη δημοσιότητα ακόμη ένα όνομα για τον Άρη, γράφοντας για τον Αμπντουλάι Ντιαμπί. Ο 30χρονος εξτρέμ, γεννημένος στη Γαλλία και με καταγωγή, από το Μάλι, είναι στο στόχαστρο των “κιτρινόμαυρων” όπως σημειώνει η πορτογαλική “Record”, με πρόταση της ομάδας στη Σπόρτινγκ Λισαβώνας όπου ανήκει ο παίκτης. Το 2018 η ομάδα της Πορτογαλίας […]

Οι Πορτογάλοι φέρνουν στη δημοσιότητα ακόμη ένα όνομα για τον Άρη, γράφοντας για τον Αμπντουλάι Ντιαμπί.

Ο 30χρονος εξτρέμ, γεννημένος στη Γαλλία και με καταγωγή, από το Μάλι, είναι στο στόχαστρο των “κιτρινόμαυρων” όπως σημειώνει η πορτογαλική “Record”, με πρόταση της ομάδας στη Σπόρτινγκ Λισαβώνας όπου ανήκει ο παίκτης.

Το 2018 η ομάδα της Πορτογαλίας δαπάνησε 4 εκατομμύρια για να τον πάρει από την Κλαμπ Μπριζ. Στη Σπόρτινγκ έχει 47 συμμετοχές, επτά γκολ και οκτώ ασίστ, αλλά και δανεισμούς σε Μπεσίκτας, Χετάφε και Άντερλεχτ στην οποία έπαιζε πέρυσι.

Η πλευρά του Άρη

Η κύρια θέση του Ντιαμπί είναι αυτή του δεξιού εξτρέμ. Αλλά στα περισσότερα παιχνίδια της καριέρας του έχει παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Το όνομα “μπήκε” όντως το τελευταίο διάστημα στη λίστα του Άρη. Για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όντως έγινε επαφή με την πλευρά της Σπόρτινγκ και του παίκτη. Η περίπτωσή του εξετάζεται και δεν αποκλείεται να προχωρήσει αλλά για την ώρα φαίνεται να ψάχνει κάτι πιο κοντά σε “καθαρό” φορ, χωρίς να αποκλείει και τον Ντιαμπί που είναι μία αρκετά αξιόλογη επιλογή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ