Αν και ήλθε στον Ολυμπιακό καθόλου... "τσόρι", στα 32 του, ο Ντομίνγκεζ άφησε το αποτύπωμα του στην ομάδα. Και έγινε πάρα πολύ αγαπητός στον κόσμο. Για καιρό ήταν και μέλος της ομάδας σκάουτ των "ερυθρολεύκων". Αλλά τώρα μιλάει με τους "πράσινους". Μην... ταξιδέψει μακριά, όμως, ο νους σας...

Τι δουλειά έχει ο Τσόρι Ντομίνγκεζ με τον… Παναθηναϊκό; Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, κατά κόσμον Αλεχάντρο Νταμιάν, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έγραψε τη δική του ιστορία στον Ολυμπιακό. Όταν, αντί για τη Σεβίλλη, ήλθε, λόγω Μίτσελ στο λιμάνι, ήταν μια μεταγραφή που έκανε αίσθηση. Αν και στα 32 του τότε (γεν. 10 Ιουνίου του 1981), δηλαδή, καθόλου… “Τσόρι” -“μαχαιράκι”, με την έννοια του “πιτσιρίκος”- ο Ντομίνγκεζ ήταν ένας παίκτης που έκανε τη διαφορά.

Έδωσε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ως το 2017, τα περισσότερα ματς με σύλλογο στην καριέρα του: 126. Και με 40 γκολ και 28 ασίστ, άφησε το αποτύπωμά του στην ομάδα. Η σχέση τους, δεν σταμάτησε, ωστόσο, εκεί. Για αρκετό καιρό, από το 2019 έως πρόσφατα, ο Ντομίνγκεζ ήταν μέλος και του τμήματος σκάουτ του Ολυμπιακού. Και όταν η συνεργασία αυτή έκανε τον κύκλο της, ο “Τσόρι” αποφάσισε να ασχοληθεί, πλέον, με το ποδόσφαιρο ως μάνατζερ. Οπότε… μην αρπάζεται κανείς, ναι; Αυτή είναι η δουλειά που έχει με τον Παναθηναϊκό. Η σημερινή… δουλειά του.

Ο “Τσόρι”, σ’ αυτό το νέο του ξεκίνημα είναι λογικό ότι έχει ανάμιξη σε αγορές που γνωρίζει καλά και ο ίδιος. Αργεντινή (λόγω Ρίβερ Πλέιτ), Ισπανία (λόγω Βαλένθια και Ράγιο Βαγεκάνο), Ρωσία (λόγω Ρούμπιν Καζάν και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης). Και, φυσικά, Ελλάδα. Κάπως έτσι, ο Ντομίνγκεζ είναι και ο άνθρωπος που, λένε οι πληροφορίες, χρησιμοποιεί ο Παναθηναϊκός για να φέρει στην Ελλάδα τον Ζοσουέ Κολμάν.

Θέλει τον Κολμάν από τη Γκουαρανί ή… και από τη Μαζατλάν ακόμη!

Ο 24χρονος (τα κλείνει σε μερικές μέρες, στις 25 Ιουλίου) Παραγουανός εξτρέμ αρέσει πολύ στον Παναθηναϊκό, που έχει στραφεί στη “λάτιν” αγορά μετά και την περσινή σπουδαία χρονιά του Σεμπαστιάν Παλάσιος. Το πρόβλημα είναι ότι ο Κολμάν, που μόλις αποχώρησε από τη Γκουαρανί, είναι πολύ κοντά με τη μεξικανική Μαζατλάν. Κάποια σάιτ, μάλιστα, θέλουν την υπόθεση ήδη τελειωμένη και τον παίκτη με νέο συμβόλαιο.

Οι “πράσινοι” ωστόσο, προσπαθούν έστω και την ύστατη στιγμή να ανατρέψουν την κατάσταση. Και με πολύ καλή προσφορά, επίσης: 1.500.000 ευρώ για τη μεταγραφή και τρία χρόνια συμβόλαιο με 600.000 ευρώ το χρόνο στον παίκτη. Η πρόταση, μάλιστα, είναι σε ισχύ ακόμη κι αν με τη Μαζατλάν έχουν ήδη μπει υπογραφές! Με άλλα λόγια, αν αληθεύουν οι πληροφορίες, θέλει να τον πάρει από τη μεξικανική ομάδα πριν καν… κάνει προπόνηση μαζί της!

Δεν είναι κάτι απλό να συμβεί. Δεν είναι και απίθανο, όμως, ειδικά εάν τα χρήματα που έχει δώσει η Μαζατλάν στη Γκουαρανί είναι λιγότερα από 1.500.000 (και μάλλον έτσι συμβαίνει, αφού η χρηματιστηριακή αξία του Κολμάν είναι στο 1.000.000). Και εδώ μπαίνει στην υπόθεση ο Ντομίνγκεζ. Που, ως παίκτης, βεβαίως και ήταν μέγας αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Αλλά ως μάνατζερ δεν είναι, φυσικά, αντίπαλος με κανέναν…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик