Διπλό ήταν το κακό για την ΑΕΚ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», έχασε βαθμούς, αλλά και τον Νίκλας Ελίασον.

Διπλό ήταν το κακό για την ΑΕΚ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», έχασε βαθμούς, αλλά και τον Νίκλας Ελίασον.

Ο Σουηδός αποχώρησε τραυματίας από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1, για την 11η αγωνιστική της Super League.

Ο προπονητής της «Ένωσης», Ματίας Αλμέιδα, μιλώντας μετά το τέλος του παιχνιδιού στην κάμερα της Nova, ανέφερε: «Αυτό που με στενοχώρησε είναι ο τραυματισμός του Ελίασον.

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν το πρωί της Δευτέρας (7/11). Ο Σουηδός υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί κάταγμα περόνης. Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 μήνες.

Η ΑΕΚ χάνει πολλά από την απώλεια του Νίκλας Ελίασον. Ο Σουηδός είχε ήδη στο ενεργητικό του 5 ασίστ και μεγάλη επιδραστικότητα στο παιχνίδι της Ένωσης. Στο ένας εναντίον ενός και στις ντρίμπλες ήταν άριστος έχοντας 65,6% επιτυχία.

Τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά έδιναν στην ΑΕΚ ευελιξία και πολλές πιθανότητες να σκοράρει! Τώρα ο Ματίας Αλμέιδα θα πρέπει να πορευτεί δίχως τον Σουηδό για αρκετά ματς και του δεύτερου γύρου.

Έχει όμως λόγο να αισιοδοξεί καθώς το κενό θα καλυφθεί! Η ΑΕΚ έχει αγοράσει τον Πάολο Φερνάντες από τον Βόλο και με το τέλος του πρώτου γύρου θα κατηφορίσει προς Αθήνα. Ένας παίκτης με εξίσου μεγάλη ποιότητα που λύνει τα χέρια του Αργεντινού τεχνικού!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик