Η ήττα έφερε έντονο εκνευρισμό στον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Θόδωρο Καρυπίδης που δεν θα αφήσει… ασυγχώρητη την ήττα. Ο Καρυπίδης έκανε μια γενναία επένδυση το φετινό καλοκαίρι. Και τα πρώτα αποτελέσματα της ομάδας είναι λογικό να τον δυσαρεστούν. Η ήττα στη Νίκαια σε συνδυασμό με την κακή εμφάνιση, απογοήτευσε τον Καρυπίδη και τον ώθησε […]

Η ήττα έφερε έντονο εκνευρισμό στον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Θόδωρο Καρυπίδης που δεν θα αφήσει… ασυγχώρητη την ήττα.

Ο Καρυπίδης έκανε μια γενναία επένδυση το φετινό καλοκαίρι. Και τα πρώτα αποτελέσματα της ομάδας είναι λογικό να τον δυσαρεστούν.

Η ήττα στη Νίκαια σε συνδυασμό με την κακή εμφάνιση, απογοήτευσε τον Καρυπίδη και τον ώθησε να επιβάλλει αυστηρές κυρώσεις στα μέλη της ομάδας.

Αλλά αυτά είναι για τους έξω από την ομάδα, γιατί η ιστορία έχει πολύ παρασκήνιο.

Καρυπίδης

Ο Καρυπίδης βλέπει ότι ο καλός τους φίλος μεν Μάντζιος αλλά και προπονητής της ομάδας δε, δεν μπορεί παρουσιάσει το έργο που θέλει. Δηλαδή να μοντάρει τους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα το καλοκαίρι. Έτσι ώστε να φανεί στο χορτάρι η αλλαγή επιπέδου, από την περσινή χρονιά.

Φέτος ο πήχης ανέβηκε πολύ ψηλά και μέχρι τίτλο ακουγόταν, και από την αρχή του πρωταθλήματος ο Άρης κινδυνεύει να μείνει εκτός. Ανεβασμένος αναμένεται ο Παναθηναϊκός, καλύτερη η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός θα βρει τον δρόμο του.  Ο ΠΑΟΚ, που είναι το μόνο ερωτηματικό, αλλά ο Λουτσέσκου έχει τον τρόπο του.

Αν υπολογίσουμε τον πολύ ενισχυμένο Ατρόμητο, τότε η τετράδα είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση.

Ο ιδιοκτήτης του Άρη είναι γνωστό ότι δεν θέλει και πολύ να πάρει μια απόφαση, και όπως φαίνεται για τον Μάντζιο την έχει πάρει.

Ένα πουλάκι είδε χθες βράδυ ραντεβουδάκι επαγγελματικό προφανώς μεταξύ Καρυπίδη και Μαρίνου Οζουνίδη. Έπεσε πρόταση συνεργασίας.

Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε λίγο χρόνο για να απαντήσει, αλλά το βλέπουμε δύσκολο να μην τον ενδιαφέρει το πρότζεκτ του φετινού Άρη.

Ακόμα και να μην προχωρήσει του Ουζουνίδη, το σίγουρο είναι ότι η απόφαση για την αντικατάσταση του Μάντζιου έχει παρθεί.

Δεν είναι και τα αποδυτήρια στα καλύτερα τους….

Διαζύγιο και γάμος αναμένονται πολύ σύντομα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ