Προπονείται μόνο για πάρτη του ο 27χρονος επιθετικός.

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς δεν βρήκε φέτος ούτε το χρόνο ούτε το ρόλο που θα ήθελε στην ΑΕΚ και, όπως είναι λογικό, είναι απογοητευμένος.

Στη δεύτερη χρονιά του με την κιτρινόμαυρη φανέλα είχε πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά η παρουσία του στη Super League δεν ήταν η προσδοκώμενη.

Ο 27χρονος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα της πατρίδας του,«Expressen», και άφησε ανοιχτό το μέλλον του κι ας έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με την «Ένωση».

«Είμαι πολύ εκτός γηπέδων αυτήν τη σεζόν και δεν έχω παίξει όσο ήθελα και περίμενα. Το σχέδιο ήταν ότι αυτή θα ήταν η σεζόν μου, ειδικά εάν σκεφτεί κανείς ότι η πρώτη σεζόν πήγε σχετικά καλά. Ήθελα να “εκραγώ” φέτος και να το πάρω από εκεί, αλλά δεν έγινε», επεσήμανε αρχικά.

Όπως πρόσθεσε: «Η πρώτη μου χρονιά ήταν μια τέλεια σεζόν, μια καλή σεζόν. Μπήκα στο πρωτάθλημα, στην ομάδα και στον τρόπο παιχνιδιού μας με καλό τρόπο. Βαθμολογικά, τα πήγα καλά με συνολικά δεκαπέντε γκολ σε όλους τους αγώνες. Η ιδέα ήταν να πατήσουμε… γκάζι στη δεύτερη σεζόν, αλλά αυτό δεν συνέβη. Πολλά άλλαξαν στο σύλλογο με νέο προπονητή, αθλητικό διευθυντή και διευθυντή συλλόγου. Νομίζω ότι πήραμε και δώδεκα νέους παίκτες κι όλοι θα είχαν την ευκαιρία τους.

Με έχει επηρεάσει εξαιρετικά, ιδιαίτερα ψυχικά. Προσπάθησα να παραμείνω δυνατός, θετικός και να δουλέψω, Αλλά προπονούμαι για τον εαυτό μου, για να διατηρήσω τη φόρμα μου και στο τέλος της ημέρας αν είμαι θυμωμένος και δεν θέλω να προπονηθώ, τότε επηρεάζω μόνο αρνητικά τον εαυτό μου.

Ήταν μια μεγάλη περίοδος που πίστευα ότι ο προπονητής θα μου έδινε την ευκαιρία. Είχα προπονηθεί καλά. Όμως, οι πιθανότητες δεν ήρθαν ποτέ και στο τέλος σκέφτηκαν ότι, μάλλον, τα σκ…σα. Προπονούμαι για πάρτη μου τώρα και η ΑΕΚ μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αλλά εγώ θα κάνω το δικό μου. Έχω συμβόλαιο με τον σύλλογο και θα το ολοκληρώσω. Δεν θέλω να κάνω τίποτα ανόητο. Είναι πολλές οι φορές που κανείς κάνει αρνητικές σκέψεις”.

Όταν έχεις προπονητή και προπονείσαι καλά, αλλά δεν σου δίνεται η ευκαιρία, δεν έχεις τον ενθουσιασμό να δουλέψεις τόσο σκληρά για τον προπονητή και τον σύλλογο. Αλλά εάν τραβήξεις την προσοχή και έναν προπονητή που λέει ότι πήγες καλά στην προπόνηση, ότι έπαιξες καλά όταν αντικαταστάθηκες και που λέει ότι μπορεί να έρθει η ευκαιρία… τότε δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ήταν πολύ δύσκολο. Χρειάστηκε να δουλέψω με αυτό και είναι μια εμπειρία που παίρνω μαζί μου. Είναι ο προπονητής από πέρυσι όταν ήρθα εδώ. Ο Ιταλός Μάσιμο Καρέρα που ήταν ο μεγάλος λόγος για τον οποίο ήρθα εδώ και μετά ο Ισπανός Μανόλο Χιμένεθ που ήταν εδώ πέρυσι».

Αναφορικά με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, συμπλήρωσε: «Τον σέβομαι πάρα πολύ. Μου έχει δώσει πολλά λεπτά και με έκανε μέρος της ομάδας».

Ρωτήθηκε και για εάν σκέφτεται το μέλλον του μακριά από το ΟΑΚΑ και απάντησε: «Όλα είναι πιθανά! Θα το δούμε όταν έρθει το καλοκαίρι. Τότε, θα δούμε πώς είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ, εάν θα αλλάξει ή εάν θα παραμείνει η ίδια. Ίσως χρειαστεί να ψάξω περισσότερο και να δω εάν υπάρχει κάτι εκεί έξω που με ελκύει».

Για την προοπτική να επιστρέψει στην πρώην πρώην ομάδα του, τη Χάμαρμπι, παραδέχθηκε: «Θα είναι πάντα μια επιλογή για εμένα. Ήταν μια επιλογή από τότε που μετακόμισα στην ΑΕΚ. Έχω καλή επαφή με τον σύλλογο και ο Γέσπερ Γιάνσον με καλούσε σε κάθε μεταγραφική περίοδο για να ρωτήσει. Θέλει να μάθει πώς είναι η κατάστασή μου.

Περιμένω ο Γέσπερ να επικοινωνήσει μαζί μου αυτό το καλοκαίρι για να ρωτήσει για την κατάστασή μου, τότε θα το δούμε. Οι πόρτες μου είναι ανοιχτές. Όλες οι πόρτες είναι ανοιχτές. Δεν θα κλείσω καμία. Δεν θα κλείσω τις πόρτες στην ΑΕΚ, στη Χάμαρμπι ή σε κανέναν άλλο σύλλογο στην Ευρώπη».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα