Ο Μίτσελ ψάχνει τον τρόπο με τον οποίο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα

Ο Μίτσελ ψάχνει τον τρόπο με τον οποίο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, αρχής γενομένης με το παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο.

Στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, Ο Ολυμπιακός ψάχνει τη νίκη, για να μην χάσει άλλο έδαφος στην βαθμολογία της super league.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων στο παιχνίδι δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Ουσεϊνου Μπα. Καθώς ο στόπερ του ολυμπιακού αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις, όχι κάτι το σοβαρό, αλλά είναι σίγουρο πως δεν θα προλάβει τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στους Περιστεριώτες.

Έτσι ο Ολυμπιακός θα κατέβει λογικά με Παπασταθόπουλο Σισέ στα στόπερ, καθώς και ο Ρέτσος βρίσκεται εκτός λόγω τραυματισμού.

Μάλιστα ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει δεχθεί άσχημη κλωτσιά στο φιλικό απέναντι στον Ολυμπιακό Β και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο βδομάδες.

Ο Μίτσελ στα πλάνα του για το παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο υπολογίζει τον Κώστα Φορτούνη, για τον οποίο έχει χτίσει ένα πλάνο, με το οποίο θα επιστρέψει στη δράση. Θέλει να δώσει ευκαιρίες στον Φορτούνη. Καθως ξέρει πως η ποιότητα του είναι ασύγκριτη για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Στην περίπτωση τώρα, του Γκάρι Ροντρίγκες, ο ποδοσφαιριστής δείχνει να ανεβάζει ρυθμούς, κάτι που χαροποιεί τον προπονητή του Ολυμπιακού. Μαζί του, ανεβασμένος, δείχνει και ο Βρσάλικο, ο οποίος θέλει να πάρει μία ευκαιρία από τον Ισπανό προπονητή, καθώς βλέπει ότι τα περιθώρια στενεύουν.

Στην γραμμή κρούσης τώρα, ο Μπακαμπού, δείχνει να ανεβάζει ρυθμούς και διεκδικεί και εκείνος θέση στο αρχικό σχήμα. Είχε αγωνιστεί άλλωστε και απέναντι στον Άρη, Σε ένα παιχνίδι βέβαια που δεν εξελίχτηκε καλά για τον ολυμπιακό. Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επιλογές του Μίτσελ για το παιχνίδι, με το αρχικό σχήμα να έχει πολλούς διεκδικητές και λίγες θέσεις.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик