Η υπομονή εξαντλήθηκε με τον Λέο Ζαμπά στον ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης είναι "λάβρος" με τα καπρίτσια του Βραζιλιάνου.

Η υπομονή εξαντλήθηκε με τον Λέο Ζαμπά στον ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης είναι “λάβρος” με τα καπρίτσια του Βραζιλιάνου.

Σε σαπουνόπερα έχει εξελιχθεί η υπόθεση Ζαμπά τους τελευταίους μήνες με τον 24χρονο επιθετικό να παραμένει άφαντος για αρκετό καιρό. Η αντιεπαγγελματική του στάση έχει εξοργίσει τους ανθρώπους των ασπρόμαυρων που περνούν στην αντεπίθεση.

Ο ΠΑΟΚ είχε δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Ζαμπά με προτροπή Λουτσέσκου μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί αλλά μόνο δεν άρπαξε την ευκαιρία αλλά έκανε και ρεζίλι έναν ολόκληρο οργανισμό.

Κανείς από την ομάδα δεν μπορούσε να πει με βεβαιότητα που βρισκόταν τόσο καιρό ο Ζαμπά, τη στιγμή που το συμβόλαιο του παίκτη ήταν κανονική σε ισχύ! Αρκετό καιρό μετά παρουσιάζονται εξελίξεις και νέα δεδομένα στο ζήτημα.

Ο Βραζιλιάνος μετά από πολύμηνες διακοπές φαίνεται πως μετάνιωσε για την επιλογή του και έριξε γέφυρες επανασύνδεσης με την πλευρά του ΠΑΟΚ. Αυτό το γεγονός έφερε σε τέλμα τις σχέσεις των δύο πλευρών που οδηγούνται στα δικαστήρια. Πιο έξαλλος από όλους όμως ήταν ο Ιβάν Σαββίδης που έδωσε πολλά… συγχωροχάρτια στον Ζαμπά.

Σκέφτεται μάλιστα να τον “τελειώσει” ποδοσφαιρικά.

Αρχικά η πλευρά του Δικεφάλου ετοιμάζεται να κάνει καταγγελία της σύμβασης για να λυθεί το συμβόλαιο με υπαιτιότητα του παίκτη. Άλλωστε δεν έχει πληρώσει τα χρήματα των τελευταίων δόσεων, έχοντας ενημερώσει σχετικά και την UEFA. Θα ζητήσει μάλιστα να τιμωρηθεί ο ποδοσφαιριστής…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα