Εξελίξεις αναμένονται στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αστέρας Τρίπολης μολονότι ότι ξεκίνησε καλά την παρουσία του στη Super League, η συνέχεια δεν ήταν πολύ επιτυχής. Οι «Αρκάδες» δεν κατάφεραν να μπουν στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος και πέραν τούτου είναι απογοητευτικός στα play out.

Η τελευταία ήττα από τον Ιωνικό μέσα στην Τρίπολη θορύβησε ιδιαίτερα την διοίκηση και ο Γιώργος Μποροβήλος φέρεται να χρησιμοποίησε τις παρακάτω φράσεις. «Δεν είναι εικόνα για τον Αστέρα», «Μήπως κάποιοι πιστεύουν ότι βρίσκονται σε διακοπές;», «Συνέλθετε», «Η εικόνα σας, ήταν απαράδεκτη. Χωρίς νεύρο, χωρίς διάθεση, χωρίς πάθος γι’ αυτό που κάνετε».

Υπάρχει θέμα λοιπόν και αυτό χρεώνεται και ο προπονητής της ομάδας, Μίλαν Ράσταβατς διότι δεν δίνει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του. Ο Σέρβος προπονητής έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο, αλλά αυτό δεν καθιστά σίγουρη την παρουσία του στον πάγκο των «κυανοκίτρινων». Δεδομένου ότι δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα αποδυτήρια της ομάδας του και ότι ο Μπαράλες με τον Ινγκλέσιας έχουν ανανεώσει χωρίς να αποτελεί δική του εισήγηση δείχνουν πως είναι πιθανό να αποχωρήσει από την Τρίπολη.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αστέρας Τρίπολης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ