Ο Γερμανός μέσος αναμένεται να επιστρέψει στα πλέι οφ.

Με τον Λούκας Ρουπ να εξακολουθεί να απέχει από το ομαδικό πρόγραμμα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το ηπειρώτικο συγκρότημα, στην αυλαία της κανονικής περιόδου της Super League.

Ο Γερμανός μέσος ακολούθησε για ακόμα μία ημέρα ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται εν όψει του κυριακάτικου (12/03, 19.00) ματς.

Όπως ενημέρωσαν οι «κίτρινοι»: «Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη εν όψει του εντός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (12/03, 19:00).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο (προθέρμανση με ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού και τακτική) με τον Λούκας Ρουπ να ακολουθεί και πάλι ατομικό πρόγραμμα».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ