Συμφωνία του Άρη με την Kappa!

Συμφωνία του Άρη με την Kappa!

Αλλάζει εταιρεία ένδυσης η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα την τριετή συμφωνία της με την Kappa.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την ιστορική αθλητική εταιρεία Kappa, το σήμα της οποίας διαχειρίζεται για την Ελλάδα και την Κύπρο η «Διεθνής Αθλητική ΜΕΠΕ», για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η Kappa σχεδιάζει custοm εμφανίσεις για τον ΑΡΗ για πρώτη φορά, με τέσσερις διαφορετικές εμφανίσεις ποδοσφαιριστών και τρεις για τον τερματοφύλακα, καθώς επίσης και συλλογή προπονητικών ειδών ταξιδιού και αξεσουάρ, αποκλειστικά σχεδιασμένα και εμπνευσμένα από τα χρώματα και την ιστορία της ομάδας μας.

Η νέα custom συλλογή ενσωματώνει σύγχρονα τεχνολογικά προϊόντα από ανακυκλωμένο polyester, τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον και συμβαδίζουν με τα σύγχρονα δεδομένα της βιομηχανίας των ρούχων.

Η συλλογή, αλλά και οι εμφανίσεις, που θα δημιουργήσει η Kappa για τον ΑΡΗ, ξεχωρίζουν για την ομοιομορφία μεταξύ της αντρικής ομάδας και των Τμημάτων Υποδομής (Κ19, Κ17 και K15).

Η νέα φανέλα και όλα τα προϊόντα της συλλογής θα είναι διαθέσιμα στην μπουτίκ του ΑΡΗ, καθώς και μέσα από το ισχυρό δίκτυο των 130 καταστημάτων Admiral, που διατηρεί η «Διεθνής Αθλητική ΜΕΠΕ» πανελλαδικά.

Ο ΑΡΗΣ συγκαταλέγεται στο elite club κορυφαίων συλλόγων που έχουν φορέσει Kappa στη διάρκεια των ετών, όπως οι: εθνική Ιταλίας, Borussia Dortmund, Barcelona, Juventus, Napoli, Fiorentina, Monaco, Real Betis, Aston Villa, Genoa, Deportivo La Coruña, Leeds, Torino, Porto και εθνική Τυνησίας. Παράλληλα, στον χώρο της Formula 1 η Kappa ντύνει την ομάδα της «ALPINE».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΡΗΣ θα φορέσει Kappa, καθώς αγωνίστηκε με εμφανίσεις της ιταλικής εταιρίας και την αγωνιστική περίοδο 1995-’96.

Το σήμα της Kappa διαχειρίζεται για την Ελλάδα και την Κύπρο η «Διεθνής Αθλητική ΜΕΠΕ», η οποία δραστηριοποιείται στο εμπόριο των αθλητικών ειδών τα τελευταία 42 χρόνια και είναι ιδιοκτήτρια της μεγαλύτερης ελληνικής αλυσίδας αθλητικών ειδών με τα καταστήματα Admiral.

Συμφωνία του Άρη με την Kappa!

Σχετικά με:

– Τα σήματα της Kappa και της Admiral ανήκουν στην ελληνική εταιρία «Διεθνής Αθλητική ΜΕΠΕ», η οποία δραστηριοποιείται στο εμπόριο των αθλητικών ειδών τα τελευταία 42 χρόνια, δημιουργώντας το δικό της fashion statement στην αθλητική και casual ένδυση και είναι ταυτισμένη στη συνείδηση του κόσμου ως η επιλογή που προσφέρει κορυφαία ποιότητα σε προσιτές τιμές.

Σήμερα η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα αθλητικών ειδών αποτελείται από 134 «Admiral Sport Shops» σε τέσσερις χώρες: Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Κόσοβο.

Τα καταστήματα της Admiral ξεχωρίζουν για την μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά ρούχα, είδη σπορ, casual ρουχισμό, αξεσουάρ, αθλητικά παπούτσια, καθώς και εξειδικευμένο εξοπλισμό για τα δημοφιλέστερα αθλήματα.

Στα «Admiral Sport Shops», καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα admiralsports.shop, διατίθενται επίσης επώνυμα αθλητικά είδη των εταιρειών Maui and Sons, Starter και Peak.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ