Ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε για την τύχη του αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ.

Ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε για την τύχη του αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ.

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης (14/2) η αναμέτρηση του Περιστερίου που αναβλήθηκε λόγω αντικανονικότητας του γηπέδου μετά από σχετικό έλεγχο του διαιτητή, θα διεξαχθεί κανονικά σε νέα ημερομηνία!

Ο δικαστής εκτίμησε πως υπάρχει “έλλειψη υπαιτιότητας” για την πλευρά των γηπεδούχων, απορρίπτοντας ουσιαστικά την ένσταση της ΑΕΚ.

Έτσι η Superleague καλείται τώρα να ορίσει εκ νέου την αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Να σημειώσουμε πως η ΑΕΚ διατηρεί το δικαίωμα έφεσης.

Οι διαθέσιμες ημερομηνίες πάντως για να διεξαχθεί το ματς δεν είναι πολλές καθώς το παιχνίδι πρέπει να γίνει πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στις 12 Μαρτίου.

Το πιο πιθανό είναι το ματς να οριστεί την εβδομάδα μεταξύ 25ης και 26ης αγωνιστικής (8 Μαρτίου), αφού με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν μπορεί να γίνει ούτε στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Κι αυτό γιατί η μεν ΑΕΚ παίζει την Κυριακή (19/2) στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και κατόπιν το Σάββατο (25/2) με τον Αστέρα Τρίπολης στην Opap Arena, ο δε Ατρόμητος παίζει τη Δευτέρα (20/2) με τον Λεβαδειακό στο Περιστέρι και στη συνέχεια την Κυριακή (26/2) με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Δεν αποκλείεται, πάντως, να πάρει μετάθεση η ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και να διεξαχθεί στο τριήμερο 28 Φεβρουαρίου-2 Μαρτίου ο αγώνας με τον Ατρόμητο.

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατρόμητος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ