Η σέντρα του νέου «μαραθωνίου» είναι για το Σαββατοκύριακο 20-21 Αυγούστου. Ο πρώτος γύρος αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 12-13 Νοεμβρίου,

Ώρα για  Super League, ώρα για δικές μας ματσάρες. Όμως μέχρι το …Μουντιάλ! Το Κατάρ ορίζει την φετινή χρονιά όλα τα πρωταθλήματα, αφού θα υπάρχει η διακοπή τους.

Κάπως πρέπει να προγραμματιστεί το πρωτάθλημα. Αυτός είναι και ο λόγος που η λίγκα ανακοίνωσε τις ημερομηνίες ώστε να μην γίνει…μπάχαλο!

Η σέντρα του νέου «μαραθωνίου» είναι για το Σαββατοκύριακο 20-21 Αυγούστου. Ο πρώτος γύρος αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 12-13 Νοεμβρίου, καθώς στην συνέχεια έχουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Η 12η αγωνιστική θα είναι εμβόλιμη.

Επιστροφή στη δράση μετά το Μουντιάλ στις 21-22 Δεκεμβρίου με την 14η αγωνιστική.

Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας θα γίνει το διήμερο 11-12 Μαρτίου.

Μετά ακολουθούν τα play offs και τα play outs.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Δείτε το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Super League 2022-2023, στο οποίο περιλαμβάνεται η κανονική περίοδος και τα Playoffs/Playouts.

Στην αποψινή Κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League 2022-2023, θα γίνουν γνωστοί οι αντίπαλοι ανά αγωνιστική ημέρα της κανονικής περιόδου.

Σημειώνεται ότι για το Πρωτάθλημα Super League 2022-2023, δε θα πρέπει να γίνεται αναφορά σε χορηγούς ονοματοδοσίας προηγούμενων αγωνιστικών περιόδων, αλλά ούτε και σε μπάλες που χρησιμοποιήθηκαν παλιότερα».

Δείτε το καλεντάρι:

Super League

Super League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ