Η ΑΕΚ δεν έκανε κίνηση, αλλά το έπραξε τελικά ο προϊστάμενος του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Άνω κάτω η κατάσταση έγινε στη Super League με την άδεια του Άρη. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Μετά την έφεση που κατέθεσε ο προϊστάμενος του τμήματος δανειοδότησης της ΕΠΟ για την άδεια του Άρη. Προηγουμένως την Τρίτη ο Βόλος είχε εξώδικο στην Ομοσπονδία, σχετικά με άδεια που χορηγήθηκε σε ΠΑΕ, η οποία όμως έχει χρέη. Το εξώδικο δεν αναφερόταν στον Άρη, ουσιαστικά τον φωτογράφιζε.

Άλλωστε μόνο για μια από τις δέκα ομάδες που έλαβαν από τη ΕΠΟ άδεια  για τις διεθνείς διοργανώσεις της UEFA υπήρχε αρνητική εισήγηση από τον προϊστάμενο του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ Βασίλη Σαράκη. Ήταν αρνητικός διότι υπήρχε μία ανεξόφλητη οφειλή σε πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Για την άδεια UEFA που έλαβαν οι «κίτρινοι» υπήρχε προθεσμία τριών ημερολογιακών ημερών να κατατεθεί έφεση. Από τον προϊστάμενο του τμήματος αδειοδότησης, ή από ομάδα που θα είχε έννομο συμφέρον.

Η ΑΕΚ δεν έκανε κίνηση, αλλά το έπραξε τελικά ο προϊστάμενος του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Τώρα ο φάκελος του Άρη θα εξεταστεί από το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης και αν χάσει την άδεια στην θέση του περνάει η ΑΕΚ. Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση οι «κίτρινοι» θα έχουν δικαίωμα να προσφύγουν στο αρμόδιο τμήμα της UEFA για να ανατρέψουν την απόφαση.

Oι «κιτρινόμαυροι» τόσο από πλευράς διοίκησης αλλά και από πλευράς των φίλων της ομάδας ετοιμάζονται  να «μετακομίσουν» στην Αθήνα, έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ!

«Δεν θα επιτρέψουμε να αδικήσουν για ακόμα μια φορά τον Άρη. Το έχουν κάνει ξανά. Κάποιοι ενοχλούνται προφανώς επειδή ο Άρης έχει δυναμώσει και προσπαθούν να του στερήσουν με δόλιους τρόπους, όσα έχει κερδίσει με αίμα και ιδρώτα μέσα στο χορτάρι».

«Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει με τα χρήματα που έχει επενδύσει η ομάδα και με τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας. Το θέμα θα φτάσει ούτως ή άλλως στην UEFA και εκεί θα αποδειχθεί για ακόμα μια φορά ο πόλεμος που δέχεται ο Άρης».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик