Τι δήλωσε ο Πολωνός για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του, με την πράσινη φανέλα.

Ο Τιμοτέους Πούχατς αφίχθη στη χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, στον οποίο θα παίξει ως δανεικός από την Ουνιόν Βερολίνου.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται ένα βήμα πριν ολοκληρώσουν την πρώτη κίνησης ενίσχυσής τους, εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο 23χρονος αριστερός ακραίος αμυντικός συμφώνησε με το «τριφύλλι», με το γερμανικό συγκρότημα να ανάβει το… πράσινο φως για τη μετακόμισή του στην Ελλάδα έως το καλοκαίρι.

Τα τυπικά απομένουν πλέον ώστε ο Πολωνός να γίνει και τυπικά μέλος της ελληνικής ομάδας. Θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ αφού πρώτα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

«Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα», ανέφερε κατά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Όπως πρόσθεσε: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, καθώς η επιβεβαίωση ήρθε μία με δύο ημέρες πριν.

Είμαι χαρούμενος γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος και ιστορικός σύλλογος, ο οποίος παλεύει για το πρωτάθλημα φέτος και κατέκτησε πέρυσι το Κύπελλο.

Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για εμένα. Μίλησα με φίλους μου που ξέρουν τον Παναθηναϊκό, ξέρω ότι στην ομάδα αγωνιζόταν ο Βαζέχα και μου είπαν κάποια πράγματα για τον σύλλογο.

Επίσης, μίλησα με τον Μπακασέτα, που είναι καλός φίλος μου από τη θητεία μου στην Τραμπζονσπόρ και μου είπε καλά λόγια».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν