Κλεισμένη ήταν εδώ και αρκετές μέρες η μεταγραφή του Τζιοβίνκο στον ΠΑΟΚ. Τώρα ορισμένοι γιατί έγραφαν σενάρια επί σεναρίων, είναι αξιοπερίεργο. Όπως σας έχουμε ενημερώσει από τις 25 Ιουλίου πρώτοι στο sports365.gr ότι o παίκτης είχε κλειδώσει και υπάρχει οριστική συμφωνία. Θα έρθει στην Θεσσαλονίκη και θα φορέσει τα ασπρόμαυρα! Τελειώνει τυπικά το θέμα Πολλές […]

Κλεισμένη ήταν εδώ και αρκετές μέρες η μεταγραφή του Τζιοβίνκο στον ΠΑΟΚ. Τώρα ορισμένοι γιατί έγραφαν σενάρια επί σεναρίων, είναι αξιοπερίεργο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από τις 25 Ιουλίου πρώτοι στο sports365.gr ότι o παίκτης είχε κλειδώσει και υπάρχει οριστική συμφωνία. Θα έρθει στην Θεσσαλονίκη και θα φορέσει τα ασπρόμαυρα!

Τελειώνει τυπικά το θέμα

Πολλές φορές ξέρουμε όλοι ότι οι μεταγραφές καθυστερούν για πάρα πολλούς λόγους. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει.

Μια μεταγραφή με πολύ λεπτούς χειρισμούς και η παρέμβαση του Λουτσέσκου ήταν καταλυτική. Ξέρουμε όλοι πόσο ευαίσθητες είναι οι υποθέσεις μεταγραφών από αυτές τις χώρες.

Οι φίλοι της ομάδας αποχαιρέτησαν τον παίκτη στα social media. Τα πράγματα είναι ήδη σε μεταφορική εταιρεία, και είναι θέμα ωρών να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει για ιατρικά και υπογραφές.

Τον αποχαιρέτησαν και οι συμπαίχτες του.

Οι πρώην συμπαίκτες του Ιταλού, του ετοίμασαν μία τούρτα στην οποία έγραφαν «Never forget you»: «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Άλλωστε δεν είναι κρυφό πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει χειριστεί ο ίδιος την υπόθεση και ο παίκτης είναι κλεισμένος εδώ και βδομάδες.

Το όλο κόλλημα που έβγαλε την καθυστέρηση ήταν από την πλευρά της Αλ Χιλάλ. Η οποία άργησε πολύ να βρει τον αντικαταστάτη του και την πλήρωσε ,,,ο ΠΑΟΚ! Ο οποίος εδώ και καιρό περιμένει τον παίκτη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Πράγμα που έφερε αναστάτωση στον κόσμο. Και έδωσε δικαίωμα στις κακές γλώσσες να λένε ανακρίβειες.

Η Αλ Χιλάλ βρήκε αντικαταστάτη και όλα καλά

Θετικά νέα λοιπόν. Ο αντικαταστάτης βρέθηκε! Η συμφωνία επετεύχθη!

Η αραβική ομάδα έκανε νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Περέιρα της Γουέστ Μπρομ! Η οποία έγινε δεκτή και το σήριαλ της απόκτησης του παίκτη θα έχει αίσιο τέλος. Πλέον ο Περέιρα αναμένεται στο Ριαντ προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Μόλις συμβεί αυτό, θα ξεκινήσει και η αντίστροφη μέτρηση για την αποδέσμευση του Τζιοβίνκο και την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό για όσους έγραφαν διάφορα και βιάστηκαν να βγάλουν προβλήματα προς τα έξω. Τα οποία δεν υπήρχαν.

Είναι οι γνωστοί που βλέπουν φαντάσματα, και λένε ιστορίες διάφορες μόνο και μόνο για περισσότερα κλικ.

Αν δεν ξέρεις απλά δεν γράφεις…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ