Η Πορτογαλική ομάδα ανακοίνωσε και παρουσίασε το νέο της απόκτημα με ένα τρομερό βίντεο.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις  αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό για την Σπόρτινγκ. Έναντι 4,5 εκ. ευρώ.

Μια εξαιρετική συμφωνία για το τριφύλλι. Που όμως γίνεται ακόμη πιο αξιομνημόνευτη, αν δει κανείς την ρήτρα που έβαλε η πορτογαλική ομάδα στον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Δείγμα της πίστης που έχει σε εκείνον.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Αλεξανδρόπουλος έχει πλέον ρήτρα 60 εκ. ευρώ. Ποσό Μαμούθ για όποιον θέλει να τον αποκτήσει στο μέλλον.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός διαθέτει ποσοστό μεταπώλησης 30%, κάτι που σημαίνει πως αυτή η ρήτρα …σημαίνει και λεφτά για την ελληνική ομάδα.

Η Πορτογαλική ομάδα ανακοίνωσε και παρουσίασε το νέο της απόκτημα με ένα τρομερό βίντεο.

Την ίδια ώρα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε και αυτή τον Αλεξανδρόπουλο:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πώληση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στην πορτογαλική ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Σωτήρης αποτελεί μία ξεχωριστή περίπτωση. Συμπλήρωσε 10 χρόνια παρουσίας στον Παναθηναϊκό, ξεκινώντας από τα πιο μικρά ηλικιακά στρώματα της ακαδημίας. Το ταλέντο του έγινε φανερό πολύ πριν φτάσει στον προθάλαμο της πρώτης ομάδας και προτού καν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια έκανε ντεμπούτο στη Super League με το Τριφύλλι. Ο Σωτήρης κατέγραψε 77 συμμετοχές και δύο γκολ με τον Παναθηναϊκό σε όλες τις διοργανώσεις, πανηγυρίζοντας τον περασμένο Μάιο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πέρα από το αγωνιστικό μέρος, ο Σωτήρης ξεχώρισε για το ήθος, την ευγένεια και τη θετική του ενέργεια, στοιχεία που τον έκαναν αγαπητό στις τάξεις του συλλόγου στη δεκαετία που φόρεσε τη φανέλα με το Τριφύλλι.

Ο Σωτήρης ουδέποτε έκρυψε τη μεγάλη αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και αυτός ο δεσμός δεν «σπάει», ακόμα και τώρα που θα συνεχίσει σε άλλο σύλλογο!

Δεν λέμε «αντίο» αλλά «εις το επανιδείν»! Σωτήρη, καλή συνέχεια στην καριέρα σου!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Primeira Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ