Ο 61χρονος προπονητής εκθείασε τον προσεχή αντίπαλό τους στη Super League.

Επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή έχει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Άρης, απέναντι στον Βόλο, κάτι που παραδέχθηκε και ο Άλαν Πάρντιου.

Οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν το συγκρότημα της Μαγνησίας για την 6η αγωνιστική της Super League, με τον 61χρονο τεχνικό να μιλάει με πολύ κολακευτικά σχόλια για τους αντιπάλους τους.

Όπως τόνισε…

Για τον Βόλο: «Έχω εκπλαγεί από την αγωνιστική ποιότητα του Βόλου και την ικανότητά του ειδικά στην επίθεση! Δεν βλέπω πώς δεν θα μπει γκολ στο μεταξύ μας παιχνίδι. Επομένως, εμείς πρέπει να σκοράρουμε οπωσδήποτε».

Για το σκοράρισμα: «Είναι γεγονός ότι έχουμε πολύ ποιοτικούς επιθετικούς παίκτες. Πράγματι, πρόβλημα δεν φαίνεται να έχουμε σε αυτόν τον τομέα. Αντιστοίχως, όμως, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι αμυντικά. Εκεί ρίξαμε το βάρος».

Για την κατάστασή τους μετά τη διακοπή λόγω Nations League: «Γενικώς, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Δουλέψαμε καλά με τους παίκτες που ήταν εδώ στο διάστημα της διακοπής, ενώ και οι διεθνείς επέστρεψαν σε καλή κατάσταση.

Ωστόσο, έχουν προκύψει δύο προβλήματα στο διάστημα της διακοπής. Ο Ντουκουρέ και ο Μπράμπετς είναι εκτός, λόγω προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Έχουμε βάθος ως ομάδα και πιστεύουμε ότι θα καλύψουμε τα κενά τους όπως πρέπει. Ο Ντουκουρέ δεν έπαιξε και εναντίον του Ολυμπιακού κι όμως νικήσαμε. Αυτό αποδεικνύει ότι πράγματι έχουμε βάθος».

Για το εάν είναι ευκαιρία να μειωθεί η διαφορά από την κορυφή, δεδομένου πως οι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός παίζουν μεταξύ τους: «Βασικό για εμάς είναι να νικήσουμε τον Βόλο, που είναι δύσκολος αντίπαλος και θέλει να διεκδικήσει θέση εξόδου στην Ευρώπη. Να μη λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο!».

Για το ρόστερ του Άρη: «Κάποιοι παίκτες δεν έχουν παίξει ακόμα για εμένα, όπως ο Ζερβίνιο και ο Ματέο Γκαρσία, οι οποίοι με έχουν εντυπωσιάσει στις προπονήσεις αυτήν την εβδομάδα. Τους περιμένω κι αυτούς. Γενικώς, έχουμε παίκτες ποιοτικούς, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν τις απουσίες μας με επιτυχία».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ