Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Superleague, με συναρπαστικές αναμετρήσεις για την 6η αγωνιστική, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ιωνικό.

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Superleague, με συναρπαστικές αναμετρήσεις για την 6η αγωνιστική, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ιωνικό.

Ιδανικό το ξεκίνημα στη νέα έδρα της AEK, με την Ένωση να πατάει γκάζι από το πρώτο λεπτό του αγώνα, και να προηγείται από νωρίς στο σκορ, στο έκτο μόλις λεπτό της αναμέτρησης.

Σκόρερ για την AEK στο πρώτο της γκολ στην OPAP Αρίνα ο Γκράτσινοβιτς, ο οποίος ευνοήθηκε από τις κόντρες και με ένα υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα στην εστία του Ιωνικού. 1-0 για την AEK η οποία όμως δεν σταμάτησε, και εψάξε γρήγορα και δεύτερο τέρμα.

Οι εντολές του Ματίας Αλμέιδα έξαλλου ηταν τέτοιες, που ήθελε την ομάδα του να ψάξει γρήγορα πολλά γκολ, ώστε να κλειδώσει από νωρίς το αποτέλεσμα.

Όπως και έγινε, με τον Λίβαϊ Γκαρσία στο 26ο λεπτό του αγώνα, να χρήζεται σκόρερ, μετά από εξαιρετική σέντρα στην μικρή περιοχή από τον Ελίασον.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς περαιτέρω συγκινήσεις, με την AEK όμως να έχει χαμένες ευκαιρίες και για τρίτο τέρμα.

Ο Ιωνικός πάλεψε να ξαναμπεί στο παιχνίδι μάταια όμως, καθώς η AEK είχε κλειστούς όλους τους διαδρόμους και δεν έδειχνε να έχει διάθεση να δεχτεί γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα κύλησαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Η AEK συνέχισε με πατημένο το γκάζι και στο δεύτερο μέρος, με τον Σέρχιο Αραούχο να ψάχνει συνεχώς το γκολ όμως η μπάλα να μην του κάνει το χατήρι.

Κάτι το οποίο συνέβη αναπόφευκτα στο 62ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής βρήκε το κοντρόλ που έψαχνε μέσα στην περιοχή και από ένα σουτ άπιαστο βρήκε το γκολ για να γράψει το 3-0 στο παιχνίδι. Ο Αντούνες δεν μπόρεσε να αλλάξει την πορεία της μπάλας με τέτοιο τρόπο ώστε να την βγάλει εκτός, και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η AEK πετύχετε Και τέταρτο τέρμα με σκόρερ τον Γκατσίνοβιτς και πάλι, ο οποίος κατάφερε και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα ανενόχλητος 3 λεπτά αργότερα, στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το γκολ της τιμής πέτυχε ο Ελευθεριάδης, στις καθυστερήσεις. Με το τελικό 4-1 να αποτελεί ιδανική πρεμιέρα για την Ένωση.

Η ΑΕΚ με αυτό το τρίποντο πλησιάζει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή, στο -6,  και κοιτάζει όλο και ψηλότερα. Ποιος μπορεί να αποκλείσει από τον κόσμο της, σε ένα τέτοιο γήπεδο, με μια τέτοια ομάδα πως η Ένωση πάει για τίτλο;




























Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ