Οι Ρέιντζερς έχουν μια... κακή ανάμνηση από τον Κροάτη επιθετικό του ΠΑΟΚ, από την εποχή που είχε δοθεί δανεικός στη Μάλμε. Ανάμνηση που τώρα μπορεί να βγει σε καλό στον "Δικέφαλο του Βορρά"...

Ρέιντζερς: Κόβει τις… τσιγκουνιές για Τσόλακ! Αν και το Σεπτέμβριο (στις 17) θα κλείσει τα 29 του, ο Κροάτης σέντερ φορ έχει γνωρίσει τυπικά 10 ομάδες στη ζωή του -με τη Χόφενχάιμ δεν έπαιξε ούτε ένα ματς. Και οι μήνες του στη Μάλμε, δανεικός από τον ΠΑΟΚ  ήταν, σίγουρα, από τις καλές περιόδους στην καριέρα του. Σε 40 ματς με τους Σουηδούς πέτυχε 19 γκολ και είχε 3 ασίστ. Και… δύο απ’ αυτά τα γκολ του ίσως να αποκτήσουν, τώρα, ιδιαίτερη αξία για τον “Δικέφαλο”.

Ο ΠΑΟΚ θέλει εδώ και καιρό να χωρίσει τους δρόμους του με τον Αντόνιο Τσόλακ. Αλλά από τα 4.500.000 ευρω που έχει τζιράρει σε μεταγραφές στην καριέρα του ο παίκτης, τα 3 τα έχει δώσει ο “Δικέφαλος” για να τον πάρει, το καλοκαίρι του 2020 από τη Ριέκα. Η θεωρητική αξία του παίκτη παραμένει σ’ αυτό το επίπεδο. Αλλά στον ΠΑΟΚ είναι ρεαλιστές. Δε θα βρουν τέτοιο ποσό. Αλλά αυτό δε σημαίνει και ότι θα τον δώσουν για “πενταροδεκάρες”.

Ο Τσόλακ μπορεί να μην ταιριάζει στο αγωνιστικό πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν είναι όμως κακός ποδοσφαιριστής. Επιπλέον, έχει και γερμανική υπηκοότητα, ενώ το γραφείο που τον εκπροσωπεί είναι από τα πιο δραστήρια. Το όνομά του κυκλοφορεί αρκετά στο μεταγραφικό παζάρι. Και… στα γραφεία των Ρέιντζερς επίσης. Ο λόγος είναι τα… γκολ που λέγαμε πιο πάνω (vid).

Μικρή η διαφορά και μάλλον το ντιλ δε θα χαλάσει…

Αυτά τα δύο “τεμάχια” του Τσόλακ στο εντός έδρας παιχνίδι της σκοτσέζικης ομάδας με τη Μάλμε, στα πλέι-οφ του περασμένου Τσάμπιονς Λιγκ έκαναν εντύπωση στους ανθρώπους των Ρέιντζερς. Και τώρα που ο σκόρερ του πρώτου γκολ στο ίδιο ματς, ο Κολομβιανός Αλφρέδο Μορέλος, φεύγει από το Άιμπροξ, το όνομα του Τσόλακ ήλθε ξανά στην επιφάνεια.

Η φιναλίστ του Γιουρόπα, σύμφωνα με τα σκοτσέζικα ΜΜΕ έχει ήδη κάνει πρόταση ύψους 1.600.000 ευρώ για τον παίκτη. Αλλά ο ΠΑΟΚ δε θα πει “ναι” σε κάτω από τα 2.000.000 κι αυτό είναι μάλλον σίγουρο –παρότι το συμβόλαιο του Τσόλακ είναι μεγάλο (700.000 ευρώ) και ο “Δικέφαλος” υπολογίζει και αυτή την παράμετρο. Ο ΠΑΟΚ ευελπιστεί ότι οι Σκοτσέζοι θα επανέλθουν με λιγότερο… τσιγκούνικη πρόταση και το ντιλ θα κλείσει. Ο Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ θέλει τον Τσόλακ και η διαφορά είναι μικρή για να χαλάσει η συμφωνία…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι