Ένας νέος παράγοντας στην "εξίσωση" της ανανέωσης του Βραζιλιάνου ή της μεταγραφής του, έρχεται να περιπλέξει λίγο τα πράγματα στην υπόθεση. Το βέβαιο είναι ότι ο Λουτσέσκου τον θέλει στην ομάδα. Αλλά και ο Ζοζέ πρέπει να κάνει τη δική του δουλειά όσο μπορεί καλύτερα...

Ραζβάν-Μπότο: “Καυτός” Αύγουστος για τον… Αουγκούστο! Η υπόθεση “ρόστερ” είναι γνωστό ότι ακόμη είναι ρευστή στον ΠΑΟΚ. Ο -πικρός, πάντως- αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επιτρέπει, τουλάχιστον, οι όποιες αλλαγές να γίνουν με κάπως μεγαλύτερη άνεση χρόνου. Αλλά ότι πρέπει (και θα) γίνουν είναι δεδομένο. Και από τα κεντρικά πρόσωπα σε όλο αυτό το ζήτημα είναι ο Βραζιλιάνος μέσος της ομάδας.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έχει πια συμπληρώσει 89 ματς με τον ΠΑΟΚ την τελευταία τριετία. Έχει εφτά γκολ και εφτά ασίστ. Πέρυσι, συμπλήρωσε 36 εμφανίσεις και κάτι παραπάνω από 2.500 αγωνιστικά λεπτά. Είναι βασικό γρανάζι στη μηχανή του Λουτσέσκου. Και επειδή μπορεί να παίξει και “6άρι”, αλλά, στην πράξη και “8άρι”, ο Ρουμάνος θέλει να παραμείνει στην ομάδα.




Ο Αουγκούστο, ωστόσο, έχει συμβόλαιο ως του χρόνου το καλοκαίρι. Κάτι που σημαίνει ότι, αν δε γίνει ανανέωση τώρα, το Γενάρη μπορεί να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει χωρίς ο “Δικέφαλος” να ελπίζει σε ανταλλάγματα. Κι εδώ είναι που περιπλέκεται λίγο η κατάσταση. Για τον Βραζιλιάνο υπάρχει, κατ’ αρχάς, ενδιαφέρον. Ως τώρα, ήταν κυρίως… αραβικό και, ποδοσφαιρικά, ο ίδιος δε θέλει (προς το παρόν) να κάνει τέτοιο άλμα -εκτός αν του προτείνουν “τρελά” λεφτά.

Πιέζει είτε για μεταφραφή είτε για καλύτερο συμβόλαιο…

Με τον Γιάσμιν Κούρτιτς επίσης “στον αέρα”, ο Αουγκούστο βλέπει και τον ΠΑΟΚ να απορρίπτει προτάσεις 2 και 3.000.000 ευρώ. Και, φυσικά, καταλαβαίνει ότι όσο κι αν ο Ζοζέ Μπότο κάνει απλώς τη δουλειά του, εκείνος έχει το πάνω χέρι αυτή τη στιγμή στις διαπραγματεύσεις. Ειδικά εφόσον και ο Λουτσέσκου τον θέλει “οπωσδήποτε” (προς το παρόν…) στην ομάδα. Δεν έχει πρόβλημα να ανανεώσει, με άλλα λόγια, αλλά με χρήματα που ο ΠΑΟΚ πάρα πολύ δύσκολα θα ικανοποιήσει.




Στην όλη εξίσωση μπήκε πρόσφατα και μια πληροφορία ότι υπάρχει πρόταση από ιταλική ομάδα. Και σε τέτοια περίπτωση -ανάλογα, φυσικά και με το όνομα και το στάτους της- ο παίκτης ίσως αρχίσει να πιέζει ακόμη πιο πολύ. Είτε για να φύγει, αλλά όχι με όσα θέλει ο ΠΑΟΚ, είτε για να μείνει, αλλά με όσα… δεν μπορεί να του δώσει (πάλι προς το παρόν…) ο ΠΑΟΚ. Λίγο… “μύλος” είναι η αλήθεια, η κατάσταση. Αλλά το βέβαιο είναι ότι μέση λύση, είτε έτσι είτε αλλιώς, θα βρεθεί. Και ούτε, βέβαια, θα… φάνε τα μουστάκια τους, Λουτσέσκου και Μπότο για το όλο θέμα…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ