Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε τη δυνατότητα να τσεκάρει τους παίκτες του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάστασή τους.

Τέταρτο και τελευταίο φιλικό test για τον ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να τα βρίσκει σκούρα απέναντι στην Σταντάρ Λιέγης.

Ένα παιχνίδι φυσικά που ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε ο Λουτσέσκου να είναι έτοιμος ενόψει Europa Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε τη δυνατότητα να τσεκάρει τους παίκτες του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάστασή τους. Οι ασπρόμαυροι πήραν την νίκη, και μάλιστα με το γκολ του “τουρίστα” Κούτσια. Με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα και να ετοιμάζει νέα κόλπα ενόψει των πρώτων επίσημων αγώνων.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στην στην προετοιμασία της Ολλανδίας, και την κατάσταση της ομάδας.

Για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ:

“Όπως σας είπα, δουλέψαμε καλά. Είναι από τις πιο σημαντικές προετοιμασίες. Όλοι οι παίκτες είχαν ανάμειξη και έδειξαν πειθαρχία. Παίκτες που πέρσι ήταν καινούργιοι προετοιμάστηκαν ήρθαν και νεαρότεροι με καλή κατανόηση του ποδοσφαίρου. Έγινε ένα κομμάτι από τη δουλειά, επόμενο βήμα ο σχηματισμός του ρόστερ”.

Για το πόσο διαφορετικός θα είναι ο ΠΑΟΚ φέτος:

“Είναι ακόμη νωρίς. Στο ποδόσφαιρο η μία μέρα είναι σημαντική, οι άνθρωπο απ’ έξω δεν το καταλαβαίνουν. Πρέπει να έχουμε όλους τους παίκτες για να καταλάβουμε τον σχηματισμό. Οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται 3-4 εβδομάδες για να φτάσουν στο επόμενο ετοιμότητας που θέλουμε.

Για το πρώτο παιχνίδι, οι παίκτες που είναι εδώ έχουν μία καλή προετοιμασία. Δουλεύουν σκληρά, έπαιξαν δύσκολα παιχνίδια, καταφέραμε να έχουμε καλά αποτελέσματα, ακόμη κι αν είναι φιλικά, που δεν μ’ αρέσει να μιλάω για αποτελέσματα”.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι