Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι έκανε την μεγαλύτερη επένδυση των τελευταίων ετών. Κανείς όμως δεν πήρε χαμπάρι τι παιχταρά αγόραζε. Ο νεαρός Καμαρά που αποκτήθηκε είναι ένα ταλέντο, το οποίο όπως είχατε διαβάσει και μέσω του sports365.gr μια μέρα θα κοστίζει πολλά εκατομμύρια. Ο νεαρός άσος έχει δει αρκετές ευκαιρίες από τον Πέδρο Μαρτίνς. Από νωρίς […]

Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι έκανε την μεγαλύτερη επένδυση των τελευταίων ετών. Κανείς όμως δεν πήρε χαμπάρι τι παιχταρά αγόραζε.

Ο νεαρός Καμαρά που αποκτήθηκε είναι ένα ταλέντο, το οποίο όπως είχατε διαβάσει και μέσω του sports365.gr μια μέρα θα κοστίζει πολλά εκατομμύρια.

Ο νεαρός άσος έχει δει αρκετές ευκαιρίες από τον Πέδρο Μαρτίνς. Από νωρίς μάλιστα. Κάτι που δεν συνηθίζεται από τον Πορτογάλο.

Ο προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να τον δικαιώσει, κάνοντας όλα αυτά που ζητάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στην Γερμανία καλοβλέπουν την περίπτωση του παίκτη. Με την Ντόρτμουντ να έχει ανοίξει το κομπόδεμα της και να κοιτάει πόσα εκατομμύρια μπορεί να προτείνει.

Η φημολογία, για να είμαστε ακριβείς, επικεντρώνεται κυρίως στις Λειψία και Ντόρτμουντ. Αφού αυτές είναι πίσω από την Μπάγερν από άποψη status.

Στην κουβέντα θα μπορούσαν να μπουν επίσης οι Βόλφσμπουργκ και Μπάγερ Λεβερκούζεν. Αλλά θεωρείται πολύ δύσκολο να μπορέσουν να καλύψουν τα οικονομικά «θέλω» του Ολυμπιακού.

Αυτός είναι και ο λόγος που επικεντρωνόμαστε στην Ντόρτμουντ για την ώρα.

Άλλωστε, στον Ολυμπιακό πουλούν σε πολύ υψηλές τιμές τα μεγάλα ταλέντα τους. Και στην περίπτωση του Καμαρά, ενός παικτη που δεν έχει πιάσει καν το πικ του, οι απαιτήσεις τους αναμένεται να είναι εντυπωσιακά υψηλές.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ