Επιβλήθηκε με 2-1 της Φορτούνα Ντίσελντορφ σε φιλικό επί αυστριακού εδάφους.

Το δεύτερο φιλικό του, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, έδωσε ο Ολυμπιακός.

Μετά την αναμέτρησή τους με τη Ριντ οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου. Και αυτό το φιλικό έλαβε χώρα επί αυστριακού εδάφους.

Οι Πειραιώτες κέρδισαν με 2-1, κάνοντας την ανατροπή. Ο Πέτερσον ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 23′.

Ωστόσο, ο Σισέ ισοφάρισε στο 29′ και ο Χασάν έδωσε την άτυπη νίκη στην ομάδα του στο 62′. Στο 75′ ο Βατσλίκ απέκρουσε εκτέλεση πέναλτι από τον Γκίντσεκ.

Ο προπονητής της ελληνικής ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, προχώρησε και πάλι σε πολλές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα, που θα του φανούν χρήσιμα στο μέλλον.

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν ήταν και ο Άβιλα Γορδόν, ο οποίος έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Τα φιλικά για τον Ολυμπιακό δεν τελειώνουν εδώ, φυσικά. Θα παίξει, ακόμα, με την Κρακόβια (27/06), τη Σλάβια Πράγας (29/06), την Αρμίνια (01/07), τη Σάλτσμπουργκ (02/07) και την Άλκμααρ (09/07).

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Kρίστινσον, Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Κούντε, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Τικίνιο.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Βατσλίκ, Κούτρης (84′ Ντιμπί Κεϊτά), Μπαγκαλιάνης, Αβραάμ, Κανέ (78′ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Καρβάλιο, Φαντιγκά, Ραντζέλοβιτς, Χασάν.

Η ενδεκάδα της Φορτούνα Ντίσελντορφ:  Γκόρκα, Χόφμαν, Κλάρερ, Πέτερσον, Πιοτρόβσκι, Κλάους, Λόμπινγκερ, Άπελκαμπ, Γκαβορί, Μπανκ, Κόρστεν.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ