Προτείνουν παίκτη του Παναθηναϊκού στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με αμείωτη ένταση την προετοιμασία του.

Προτείνουν παίκτη του Παναθηναϊκού στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Μία… ξαφνική αναφορά έκανε το ESPN στον Φώτη Ιωαννίδη, καθώς συνέδεσε τον άσο του Παναθηναϊκού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως εναλλακτική του Κόλο Μουανί.

Ένα σημαντικό “παράσημο” έλαβε ο Φώτης Ιωαννίδης από το εγνωσμένης αξίας ESPN.

Σύμφωνα με το έγκυρο δημοσιογραφικό οργανισμό, ο Έλληνας διθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού θα αποτελούσε καλή περίπτωση για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αποκτήσει τον Κόλο Μουανί.

Το όνομα του Ιωαννίδη γράφτηκε ανάμεσα σε άλλα ονόματα καθώς εντάχθηκε στις εναλλακτικές των ηχηρών μεταγραφικών υποθέσεων του καλοκαιριού. Δηλαδή για κάθε μεγάλο όνομα ανέφερε και μια πιο οικονομική εναλλακτική.

Έτσι, τον Ιωαννίδη τον είχε ως εναλλακτική του Κόλο Μουανί σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα αναφέρεται: “Μπορεί να μην είναι τόσο παραγωγικός όσο ο Μουανί, αλλά ο 23χρονος υπήρξε κομβικός στην καλύτερη σεζόν του Παναθηναϊκού στην ελληνική Superleague μετά από επτά χρόνια. Είναι ένας αριστοτεχνικός ντριμπλαδόρος, που μέτρησε επτά γκολ και δύο ασίστ, συμβάλοντας τα μέγιστα τόσο ως βασικός, όσο και ως αλλαγή.”

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ