Στον ΠΑΟΚ  αρκετή αναστάτωση έχει προκληθεί από τον Φερνάντο Βαρέλα. Τόσο για το αγωνιστικό – όσο και για το εξωαγωνιστικό κομμάτι της παρουσίας του στον “δικέφαλο”. Ο ποδοσφαιριστής των “ασπρόμαυρων” είναι η αλήθεια πως δεν θέλγει με την απόδοση του, από την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα και έπειτα. Όμως αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο […]

Στον ΠΑΟΚ  αρκετή αναστάτωση έχει προκληθεί από τον Φερνάντο Βαρέλα. Τόσο για το αγωνιστικό – όσο και για το εξωαγωνιστικό κομμάτι της παρουσίας του στον “δικέφαλο”.

Ο ποδοσφαιριστής των “ασπρόμαυρων” είναι η αλήθεια πως δεν θέλγει με την απόδοση του, από την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα και έπειτα. Όμως αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Λουτσέσκου και του κόσμου.

Ο παίκτης απασχόλησε αρνητικά το στρατόπεδο του “Δικεφάλου” μετά την απόφαση του να στείλει τον γιο του στην Μπενφίκα, αντί για την ομάδα της Θεσσαλονίκη. Αυτό δυσαρέστησε την πλευρά Σαββίδη. Η οποία μάλιστα σε πηγαδάκια μίλησε ακόμη και για αχαριστία. Από έναν παίκτη μάλιστα που έχει περάσει τόσα στον ΠΑΟΚ, και έχει επιβραβευτεί στο έπακρόν.

Αυτό που συζητιέται έντονα στον ΠΑΟΚ είναι ότι ο Φερνάντο Βαρέλα έχει κλείσει σε ομάδα τής Πορτογαλίας, από το καλοκαίρι και μετά, κι αυτός είναι ο λόγος που συμφώνησε να πάει ο πιτσιρικάς γιος του στην Μπενφίκα.

Το θέμα έχει φτάσει στα αυτιά του Ρουμάνου τεχνικού, ο οποίος δεν φαίνεται να έχει διάθεση να υπολογίζει στον παίκτη ενόψει συνέχειας.

Οι εξελίξεις τρέχουν και η θέση του στον ΠΑΟΚ θεωρείται κάτι παραπάνω από επισφαλής.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ