Η ΑΕΚ τη νέα σεζόν θα έχει ομάδα Β’ η οποία θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2 και πρόσφατα κατέληξε στον προπονητή. Που θα αναλάβει να οδηγήσει την καθοδήγηση της στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Ο εκλεκτός είναι ο Βασίλης Τσιάρτας. Ο παλαίμαχος άσος συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Και συμφώνησαν σε όλα. Προκειμένου ο […]

Η ΑΕΚ τη νέα σεζόν θα έχει ομάδα Β’ η οποία θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2 και πρόσφατα κατέληξε στον προπονητή. Που θα αναλάβει να οδηγήσει την καθοδήγηση της στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο εκλεκτός είναι ο Βασίλης Τσιάρτας. Ο παλαίμαχος άσος συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Και συμφώνησαν σε όλα. Προκειμένου ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, να αναλάβει στον πάγκο της ομάδας Β’.

Βοηθός του θα είναι ο Μιχάλης Παυλής. Ενώ υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος ο Ηλίας Ατματσίδης. Η ομάδα θα λειτουργεί υπό την ευθύνη του επικεφαλής των Ακαδημιών της Ένωσης, Γιάννη Παπαδημητρίου.

Οι συζητήσεις για την πλήρη στελέχωση του σταφ και για τη διαμόρφωση του ρόστερ έχουν ξεκινήσει, με τον προπονητή, Βασίλη Τσιάρτα, να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Ο παλαίμαχος άσος και πρωταθλητής Ευρώπης είναι κάτοχος του UEFA Pro και παίρνει από την ομάδα που τον ανέδειξε την πρώτη σημαντική ευκαιρία.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα