Η επιλογή να βάζουν ξένους διαιτητές στους μεγάλους αγώνες της Σούπερ Λιγκ έχει αρκετά θετικά, αλλά με την προϋπόθεση ότι γίνεται η σωστή επιλογή. Αλλά ποιος έψαξε και βρήκε αυτό τον διαιτητή με παρελθόν που τουλάχιστον προκαλεί μεγάλο προβληματισμό.  Ο Σλοβένος διαιτητής Σλάβκο Βίντσιτς θα σφυρίξει το μεγάλο ματς της 18ης αγωνιστικής της Super League, […]

Η επιλογή να βάζουν ξένους διαιτητές στους μεγάλους αγώνες της Σούπερ Λιγκ έχει αρκετά θετικά, αλλά με την προϋπόθεση ότι γίνεται η σωστή επιλογή. Αλλά ποιος έψαξε και βρήκε αυτό τον διαιτητή με παρελθόν που τουλάχιστον προκαλεί μεγάλο προβληματισμό. 

Ο Σλοβένος διαιτητής Σλάβκο Βίντσιτς θα σφυρίξει το μεγάλο ματς της 18ης αγωνιστικής της Super League, στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Ο Σλάβκο Βίντσιτς είναι γνωστός στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού έχει διευθύνει στο παρελθόν αγώνες της Super League (ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ – Άγιαξ και Ολυμπιακός – Μπέρνλι).

O 40χρονος ρέφερι στο παρελθόν είχε συλληφθεί τον Μάιο για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών και πορνείας, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας που παρακολουθούσε κάθε κίνηση της Τιτζάνα Μαξίμοβιτς.

Ο διαιτητής δεν ήταν ο διοργανωτής της συνάντησης με τα κορίτσια, αλλά συνελήφθη επειδή ήταν ένας από τους 26 άντρες που φέρεται να χρησιμοποίησαν τις σεξουαλικές υπηρεσίες της Μαξίμοβιτς και των κοριτσιών που εξαπάτησε.

Στην επιχείρηση, η αστυνομία βρήκε επίσης ναρκωτικά και όπλα. Ο Σλοβένος διαιτητής ήταν ο βοηθός του Νταμίρ Σκόμινα στο Euro 2012, επιπλέον, αυτή τη σεζόν έχει σφυρίξει τρεις αγώνες του Champions League (Γκενκ-Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι-Σαχτάρ Ντόνετσκ και Κλαμπ Μπριζ-Γαλατασαράι).

Η Μαξίμοβιτς προσπάθησε παράνομα να διασχίσει τα σύνορα μέσω του ποταμού Δρίνα σε μια βάρκα με τρία άλλα κορίτσια και εκτός από την πορνεία, η αστυνομία κατηγορεί επίσης αυτούς που συνελήφθησαν για κατάχρηση ναρκωτικών και χρήση όπλων.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εφημερίδας, η αστυνομία κατάσχεσε 14 πακέτα κοκαΐνης και 10.000 ευρώ στη βίλα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Uncategorized

Покер На Реальные деньги С Выводом Онлайн Скачать И Играт

Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!