Η επιλογή να βάζουν ξένους διαιτητές στους μεγάλους αγώνες της Σούπερ Λιγκ έχει αρκετά θετικά, αλλά με την προϋπόθεση ότι γίνεται η σωστή επιλογή. Αλλά ποιος έψαξε και βρήκε αυτό τον διαιτητή με παρελθόν που τουλάχιστον προκαλεί μεγάλο προβληματισμό.  Ο Σλοβένος διαιτητής Σλάβκο Βίντσιτς θα σφυρίξει το μεγάλο ματς της 18ης αγωνιστικής της Super League, […]

Η επιλογή να βάζουν ξένους διαιτητές στους μεγάλους αγώνες της Σούπερ Λιγκ έχει αρκετά θετικά, αλλά με την προϋπόθεση ότι γίνεται η σωστή επιλογή. Αλλά ποιος έψαξε και βρήκε αυτό τον διαιτητή με παρελθόν που τουλάχιστον προκαλεί μεγάλο προβληματισμό. 

Ο Σλοβένος διαιτητής Σλάβκο Βίντσιτς θα σφυρίξει το μεγάλο ματς της 18ης αγωνιστικής της Super League, στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Ο Σλάβκο Βίντσιτς είναι γνωστός στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού έχει διευθύνει στο παρελθόν αγώνες της Super League (ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ – Άγιαξ και Ολυμπιακός – Μπέρνλι).

Ο Βίντσιτς και η «εγκέφαλος» του κυκλώματος πορνείας που προκάλεσε σάλο - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

O 40χρονος ρέφερι στο παρελθόν είχε συλληφθεί τον Μάιο για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών και πορνείας, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας που παρακολουθούσε κάθε κίνηση της Τιτζάνα Μαξίμοβιτς.

Ο διαιτητής δεν ήταν ο διοργανωτής της συνάντησης με τα κορίτσια, αλλά συνελήφθη επειδή ήταν ένας από τους 26 άντρες που φέρεται να χρησιμοποίησαν τις σεξουαλικές υπηρεσίες της Μαξίμοβιτς και των κοριτσιών που εξαπάτησε.

Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός συνελήφθη σε βίλα οργίων για ναρκωτικά και οπλοκατοχή! | SoccerPlus.gr

Στην επιχείρηση, η αστυνομία βρήκε επίσης ναρκωτικά και όπλα. Ο Σλοβένος διαιτητής ήταν ο βοηθός του Νταμίρ Σκόμινα στο Euro 2012, επιπλέον, αυτή τη σεζόν έχει σφυρίξει τρεις αγώνες του Champions League (Γκενκ-Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι-Σαχτάρ Ντόνετσκ και Κλαμπ Μπριζ-Γαλατασαράι).

Η Μαξίμοβιτς προσπάθησε παράνομα να διασχίσει τα σύνορα μέσω του ποταμού Δρίνα σε μια βάρκα με τρία άλλα κορίτσια και εκτός από την πορνεία, η αστυνομία κατηγορεί επίσης αυτούς που συνελήφθησαν για κατάχρηση ναρκωτικών και χρήση όπλων.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εφημερίδας, η αστυνομία κατάσχεσε 14 πακέτα κοκαΐνης και 10.000 ευρώ στη βίλα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ