Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – Η επιλογή να βάζουν ξένους διαιτητές στους μεγάλους αγώνες της Σούπερ Λιγκ έχει αρκετά θετικά. Αλλά με την προϋπόθεση ότι γίνεται η σωστή επιλογή. Αλλά ποιος έψαξε και βρήκε αυτό τον διαιτητή με παρελθόν που τουλάχιστον προκαλεί μεγάλο προβληματισμό.  Τον διαιτητή που είχε μπλέξει σε σκάνδαλο στην Βοσνία με αποτέλεσμα να […]

ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός – Η επιλογή να βάζουν ξένους διαιτητές στους μεγάλους αγώνες της Σούπερ Λιγκ έχει αρκετά θετικά. Αλλά με την προϋπόθεση ότι γίνεται η σωστή επιλογή. Αλλά ποιος έψαξε και βρήκε αυτό τον διαιτητή με παρελθόν που τουλάχιστον προκαλεί μεγάλο προβληματισμό. 

Τον διαιτητή που είχε μπλέξει σε σκάνδαλο στην Βοσνία με αποτέλεσμα να συλληφθεί το Μάιο του 2020, έβαλαν στο Ελληνικό κλάσικο. Μιλάμε για μπουμπούκι. Συμμετοχή σε πάρτι οργίων, με ναρκωτικά, όπλα, και όλα τα “καλά”.

Ολυμπιακός

Ο Σλοβένος διαιτητής Σλάβκο Βίντσιτς θα σφυρίξει το μεγάλο ματς της 5ης αγωνιστικής της Super League, μεταξύ του Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού.

Είναι γνωστός στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού έχει διευθύνει στο παρελθόν αγώνες της Super League. (ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ – Άγιαξ και Ολυμπιακός – Μπέρνλι).

O 40χρονος ρέφερι στο παρελθόν είχε συλληφθεί τον Μάιο για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών και πορνείας.  Έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας που παρακολουθούσε κάθε κίνηση της Τιτζάνα Μαξίμοβιτς.

Ο διαιτητής δεν ήταν ο διοργανωτής της συνάντησης με τα κορίτσια.  Συνελήφθη επειδή ήταν ένας από τους 26 άντρες που φέρεται να χρησιμοποίησαν τις σεξουαλικές υπηρεσίες της Μαξίμοβιτς και των κοριτσιών που εξαπάτησε.

Στην επιχείρηση, η αστυνομία βρήκε επίσης ναρκωτικά και όπλα. Ο Σλοβένος διαιτητής ήταν ο βοηθός του Νταμίρ Σκόμινα στο Euro 2012, επιπλέον, και την περσινή σεζόν είχε σφυρίξει τρεις αγώνες του Champions League (Γκενκ-Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι-Σαχτάρ Ντόνετσκ και Κλαμπ Μπριζ-Γαλατασαράι).

Η Μαξίμοβιτς προσπάθησε παράνομα να διασχίσει τα σύνορα μέσω του ποταμού Δρίνα σε μια βάρκα με τρία άλλα κορίτσια. Εκτός από την πορνεία, η αστυνομία κατηγορεί επίσης αυτούς που συνελήφθησαν για κατάχρηση ναρκωτικών και χρήση όπλων.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των εφημερίδων, η αστυνομία κατάσχεσε 14 πακέτα κοκαΐνης και 10.000 ευρώ στη βίλα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι