Ο Μίτσελ σκέφτεται να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά υπό προϋποθέσεις.

Αν και η αποχώρηση του Παπέ Αμπού Σισέ από τον Ολυμπιακό θεωρούταν δεδομένη, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του Φεντερίκο Παστορέλο, δεν την είδαμε τελικά κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν δέχθηκαν κάποια πρόταση για τον 27χρονο αμυντικό που να τους ικανοποιεί, έτσι παραμένει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, οπότε αναμένεται να έχουμε κι άλλες προτάσεις για την απόκτησή του.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Σενεγαλέζου διεθνή με τους Πειραιώτες λήγει το 2024.

Ο Μίτσελ δεν τον υπολόγιζε για φέτος, ωστόσο από τη στιγμή που υπάρχει στο ρόστερ δεν είναι αρνητικός να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Θα πρέπει, όμως, να δουλέψει σκληρά για να την πάρει. Ο τεχνικός ηγέτης του Ολυμπιακού έχει διαπιστώσει πως η εικόνα του στις προπονήσεις δεν είναι η καλύτερη δυνατή.

Ο παίκτης δείχνει σε μέτρια κατάσταση, αγωνιστικά, και ο Ισπανός προτιμάει να επιβραβεύει παίκτες που δουλεύουν σωστά και είναι πάντα σε ετοιμότητα.

Αν και υπήρχαν σκέψεις να χρησιμοποιηθεί στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος με τη Λαμία, τελικά δεν συμπεριλήφθηκε καν στην αποστολή.

Είναι, πάντως, στο χέρι του να πείσει τον προπονητή του να του δώσει και πάλι μια θέση, αρκεί βέβαια να αλλάξει μυαλού στις προπονήσεις στου Ρέντη και να αρχίζει να ανεβάζει στροφές.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ